Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Lekker in je vel-challenge 2016

Blog Martin en Petra:
'De bloeddruk van Martin is al verlaagd'

Redactie VROUW

M

Martin en Petra zijn één van de drie stellen die we volgen tijdens de Lekker in je vel-challenge. In hun laatste blog schrijven zij over hun laatste check-up.

"Als de dag van gister herinneren wij ons de eerste keer dat wij bij dokter Hofstra kwamen in de praktijk. Op 29 maart waren we er weer. Alle testen en onderzoeken werden nogmaals gedaan. Het resultaat: de bloeddruk van Martin is al verlaagd!

Fotoshoot

Vrijdag 1 april hebben wij een fotoshoot als stel samen. Dat heeft Kimberley geregeld voor alle stellen. Zo gaaf! Dan zie je duidelijk de verschillen met voorheen. Daarnaast worden we ook helemaal in de watten gelegd en tja wie wil dat nou niet!

Wij kijken met veel plezier terug op de SLIM-challenge. We hebben nieuwe dingen mogen doen, nieuwe ontwikkelingen gemaakt maar vooral ook nieuwe mensen leren kennen. Wij willen VROUW.nl en dokter Hofsta dan ook bedanken voor deze kans. Het heeft ons een andere kijk op ons leven gegeven. Dingen die wij absoluut niet willen veranderen maar ook dingen die wij dus zeker willen veranderen.

En nu.....

Nu gaan wij verder. Verder zonder VROUW.nl aan onze zijde. Maar het afvallen is nog niet klaar. Martin wil nog een aantal kilo's kwijt maar vooral wil hij wat strakker worden. 
Petra wil nog wel flink wat kilo's kwijt. Dus die gaat rustig en gestaag verder. Snel hoeft het niet te gaan, als het maar gaat.

Nieuwe kleding is een must nu. Daarnaast heeft Petra een eigen jurk gemaakt die zij wil aantrekken op de bruiloft van Linde en Rick. Deze zit nu als gegoten maar tja hoe zal dat over twee maanden zijn? Martin zal nieuwe, nette kleding moeten kopen. Maar voor zo'n gebeurtenis is dat helemaal niet erg.

Bedankt voor het volgen van ons!
Groetjes Martin en Petra"

En, wat vind jij? Laat je horen!