Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Italiaanse mini-frittata's
Foto: Foto: Saskia Lelieveld
Lekker in je vel-challenge

Lekker in je vel-recept:
Italiaanse mini-frittata's

Afslankcoach

Mieke Kosters

W

Waan je in Italiaanse sferen met dit lekkere lunchrecept. Deze Italiaanse omeletten zijn lekker én gezond!

Italiaanse mini-frittata's met groenten

Voor 6 stuks - XS - 78 KCAL per stuk

Klik hier voor een uitleg over de recepten

 

Ingrediënten

1 courgette, geraspt
6 eieren, geklutst
1 teen knoflook, fijngehakt
10 g verse Italiaanse kruiden*, fijngehakt
zout en peper

*Italiaanse kruiden zijn een mengsel van oregano, rozemarijn, salie en tijm.

Foto: Saskia Lelieveld

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200°C. Meng alle ingrediënten in een kom en breng op smaak met zout en peper. Verdeel het mengsel over een siliconen muffinvorm met 6 vormpjes. Bak de frittata’s in 15 minuten goudbruin en gaar in de oven.

Over dit recept

Dit recept is afkomstig uit het boek In 20 minuten van XL naar S van Mieke Kosters.

Heb jij dit recept gemaakt en er misschien je eigen draai aan gegeven? We zijn benieuwd, dus schroom niet en deel jouw maaltijd vooral in onze besloten Facebookgroep!

En, wat vind jij? Laat je horen!