Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

whatsapp van Dirk
Leven van een stewardess

Deel 39 :
We appen als pubers

E

Echt laat werd het niet bij Sandra afgelopen week. Mijn brakke, door jetlag geplaagde, lichaam trok het maar tot een uur of tien.

Maar het was wel weer gezellig. San was echt verliefd op Stan en ondanks dat er in de korte periode dat ze nu bij elkaar waren toch al een paar aparte dingen waren voorgevallen, was zij heel blij met hem. Dit was de eerste man met wie ze na haar scheiding aan het daten was en het was fijn om te zien dat ze zonder al te veel reserves in deze relatie stond.

Exclusiviteit

Ze was per slot van rekening redelijk bot aan de kant gezet voor een bloedjong exemplaar, dus een beetje voorzichtigheid in de liefde om een tweede gebroken hart te voorkomen, zou niet raar zijn.

Maar Sandra had alle vertrouwen in haar nieuwe vlam en hij leek ook oprecht onder de indruk van mijn vriendin. Nu maar hopen dat hij zijn reputatie een beetje ontgroeid was. 'Hebben jullie het weleens over de exclusiviteit van jullie relatie?", vroeg ik haar toch wat nieuwsgierig.

Roddels

"Of we seks met anderen dan elkaar hebben? Nou, ik heb aan hem genoeg en ik neem eigenlijk aan dat hij ook geen andere vrouwen ziet. Maar we hebben het er niet zo expliciet over gehad. Ik ga er eigenlijk gewoon vanuit dat hij trouw is."

Gelijk had ze. De verhalen die over Stan de ronde deden waren wellicht wat overtrokken en om op basis van roddels wantrouwend te zijn, is ook weer sneu.

App-relatie

Dirk was aan het vliegen deze week en zoals onze roosters er nu uitzagen, zouden we elkaar pas aan het einde van de maand weer kunnen zien. Dan had ik hem ruim drie weken niet gezien. Wat weinig vond ik.

We appten weliswaar iedere dag met elkaar en hadden af en toe ook een facetimegesprek. Maar ik miste de intimiteit van het echt samenzijn. Ik las af en toe de app-geschiedenis glimlachend terug.

Vakantie naar Suriname

Die gesprekken leken in de verste verte niet op een conversatie tussen twee volwassen op, yughh, middelbare leeftijd. Soms leken we namelijk wel pubers met alle kusjes, hartjes en andere emoticons die onze gevoelens kracht bij zetten.

Maar omdat we elkaar zo weinig zagen, voelde het prettig om in ieder geval op deze manier met elkaar in verbinding te zijn. De vakantie naar Suriname die we voor april gepland hadden staan, zou ons goed doen. Ik had mijn aangevraagde vlucht gekregen dus we konden nu echt plannen maken. Dirk had al van alles uitgezocht en ik had er zin in. Maar eerst nog even een paar weken werken.

In bed

De volgende leuke reis die op mijn indeling stond was Cuba. Maar daarvoor moest ik nog een paar dagen Europa doen. Een nachtje Oslo, daarna het Deense Billund en de volgende dag via Birmingham weer naar huis.

Dergelijke reisjes zijn wel geinig maar je hebt er eigenlijk niets aan. Je komt laat in Oslo aan, gaat de volgende dag na de lunch weer naar het vliegveld om de volgende riedel weer te doen om vervolgens weer laat in Billund aan te komen.

Maar met een beetje geluk stonden er een paar leuke collega’s aan boord. En zo niet dan ging ik eindelijk in bed een paar boeken die ik al een tijdje had liggen.