Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Leven van een stewardess

Deel 56: Arme, arme San... ze had
niet veel geluk met mannen

D

De afgelopen week was ik even afgeleid van het smokkelverhaal. Sandra had me namelijk nodig. Huilend stond ze afgelopen weekend op de stoep.

“Ik heb het uitgemaakt met Stan,” snotterde ze aan mijn keukentafel. Ondanks dat het pas twee uur ’s middags was, haalde ik de witte wijn tevoorschijn. Wij schenen op een of andere manier problemen altijd te bespreken met een glas chardonnay in onze hand.

Vreemdganger

“Hij had in het begin van onze relatie al een keer aangegeven dat hij het graag een keer met een andere vrouw erbij zou willen doen, maar toen heb ik het nog tegen kunnen houden.”

Sandra was volkomen ontredderd. Het verbaasde mij ondertussen niet enorm. Stan stond erom bekend dat hij een vreemdganger was. En als hij dan op die manier zijn kicks niet kreeg, was het niet zo verwonderlijk dat hij een dergelijke seksuele wens had.

Niet genoeg 

“Ik heb hem echt heel duidelijk gemaakt dat ik het niet zag zitten om een extra vrouw aan ons seksleven toe te voegen. En ik dacht eigenlijk dat hij zich er wel bij neergelegd had. Tot afgelopen woensdag.”

Haar huilbui was heftig en met gierende uithalen deed ze de rest van haar verhaal. Waar het op neerkwam was dat Stan het in bed niet genoeg vond wat er tussen hen was. “En ik deed al veel meer gekke dingen met hem dan ik gewend was. In de bossen, stiekem in de garderobe op een feest, ik heb hem zelfs gepijpt in de bioscoooooop,” ging ze nog even door.

Onderonsje

Afgelopen woensdag was ze bij hem langsgegaan en verrast door ene Emma, die in een kort rokje en torenhoge hakken bij hem op de bank zat.

Na vijf minuten was Emma al dicht tegen Sandra aan komen zitten en streelde ze haar blote arm. Het duurde niet veel langer voordat mijn vriendin doorhad wat de opzet van dit onderonsje was.

Troosten

Stan had er geamuseerd bijgestaan en het was Sandra meteen al opgevallen dat hij er behoorlijk opgewonden onder was. Maar het viel dus helemaal verkeerd bij haar. Woedend had ze haar glas wijn naar hem gegooid en was ze zijn huis uit gevlucht. “En nu is het dus helemaal stuk,” snikte ze.

Ik kon niet anders dan haar troosten. Verzekeren dat ze de juiste beslissing had genomen. Dat dit waarschijnlijk altijd tussen hen in zou blijven staan als ze wel voor hem zou kiezen. Maar verder kon ik er ook niet zoveel aan doen.

Niet het einde van de wereld

Arme, arme San. Ze had niet zoveel geluk met mannen. Eerst vervangen door een jonger exemplaar door haar eerste man, daarna een paar compleet kansloze tinderdates en nu Stan. Ze koos ze er wel op uit zeg! Maar nu wilde ze de komende tijd geen vent meer zien.

“Zitten we dan Veer, allebei eind veertig en geen relatie. Wat een trieste ellende.”
Dat ging me te ver.
“Zeg, ik snap dat je nu verdrietig bent, maar eind veertig en geen relatie, is nou niet het einde van de wereld hè!”, viel ik haar in de rede. “Het is juist heerlijk om het heft van je leven in eigen handen te hebben. Een man is leuk, maar uiteindelijk doen we het toch zelf!”  

Vrouw jubileumconcert

Kom je ook naar het waanzinnige VROUW Jubileumconcert op 30 oktober a.s.? Bestel snel je tickets en zing samen met vriendinnen lekker mee met Jan Smit, Ruth Jacott, Tino Martin, Mike Peterson en Edsilia Rombley. 

Van de partners van VROUW