Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Foto: Bert Verhoeff
Lezerscolumn

Johanna is vóór Zwarte Piet
en steunt de 'blokkeerfriezen'

I

"Ik hoop dat het tot jullie is doorgedrongen dat men in Nederland compleet achter de 'blokkeerfriezen' staat en ontzettend boos is om de belachelijke rechterlijke uitspraak tegen hen. Zie de donaties voor hun hoger beroep tot nu toe (al over 100.000euro!) en het wordt meer. Let op mijn woorden!

Mensen willen  een punt maken. De meeste criminelen komen hier in NL met minder weg. Schandalig. Mijn man en ik zijn geen zeurders maar ook wij hebben gedoneerd om te laten zien dat Nederland Nederland moet blijven en niet verziekt moet worden door al die onzin.

Geweldige doneeractie

Want wat wordt het volgende protest? Weg met Sinterklaas, de Kerstman, Kerstmis, Pasen, Pinksteren...? Want er zal altijd wel iemand zijn die daar weer een mening over heeft en ertegen is. Wij zijn er helemaal klaar mee.

Met deze geweldige doneeractie kunnen we eindelijk laten zien dat de meeste Nederlanders ontzettend kwaad zijn door alle linkse, rechterlijke dwalingen, linkse omroepen en een handjevol BN-ers dat interessant denkt te doen door ook te roepen dat ze tegen Zwarte Piet zijn.

Blokkeren

Nou wij niet, afblijven van onze tradities, afblijven van ons Nederland. Blokkeren die boel! We hopen allemaal dat er in alle steden in Nederland en op alle snelwegen protesterende mensen staan om een punt te maken.

Er hebben zich her en der al heel wat groepen daarvoor aangemeld, prachtig! Eens kijken wat die rechters daarmee gaan doen. Polarisatie, discriminatie? We stonden er eerst verre van maar ze hebben er zelf om gevraagd dat dit in de hand is gewerkt. Ze doen het zelf en niet andersom.

Racisten

Niet met het vingertje wijzen dat we racisten zijn, dat heeft er niets mee te maken. Maar ja die gefrustreerde werkloze Kick Out Zwarte Pieten die niet in staat zijn iets van hun leven te maken hebben niets anders te doen dan protestacties te voeren om Nederland te verdelen.

Omdat ze het eigenlijk niet naar hun zin hebben. Ons mooie Nederland wordt steeds meer een bananenrepubliek waar de daders het voor het zeggen hebben en de slachtoffers steeds meer aan hun lot worden overgelaten.

Dwalingen

Wijt daar maar eens een artikel aan, over mensen die voor Zwarte Piet zijn en boos zijn. Niet alleen om Zwarte Piet maar ook om alle rechterlijke dwalingen die niet kloppen en dat er wordt gemeten met twee maten.

Daarover zijn we allemaal ontzettend boos. Wij wonen in een mooie en nette buurt in Den Haag en ik spreek in mijn praktijk dagelijks veel hoogopgeleide mensen die er klaar mee zijn. Tot nu toe hielden we onze mond, was het leven en laten leven.

Blokkeerfriezen

Dat is nu voorbij, men vindt het genoeg en om dat te uiten worden de 'blokkeerfriezen' nu alom gesteund, om zodoende een punt te kunnen maken. Hoe moeten we ons anders laten horen? Want in de media kunnen we ons zegje niet doen, daar komt alleen links aan het woord.

Leve Zwarte Piet en daarmee leve ons mooie Nederland met onze tradities en onze cultuur. Houden zo en niet ons erbij neerleggen zodat er dadelijk niets meer over is van wat bij ons hoort en wat ons gelukkig maakt. Dit verhaal wilde ik graag kwijt. Dankjewel."

Johanna

Jij op VROUW.nl

Zit er ook een Lezerscolumnn in jouw pen?

Schrijf 'm dan hier!