Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Arm in een mitella
Foto: Hollandse Hoogte
Lezerscolumn

Loïs zoekt de jongen die haar aanreed:
Vrijdag ben ik geopereerd

L

Loïs Koot werd op 25 maart in Leiden aangereden door een scooter en brak daarbij haar elleboog. Ze schreef een brief aan de dader die doorreed. "Scooters moeten oppassen met langzamer verkeer. En welke sukkel gaat er nu inhalen op een rotonde?"

"Ik had net het sporten weer opgepakt tot jij tegen mij aankwam op de rotonde bij de Lidl (Vijf Meilaan/Rooseveltstraat). Jij, jongen op blauwe scooter/brommer, zag dat ik op het midden van het fietspad fietste (iets met voorsorteren), maar jij haalde mij toch op een rotonde in.

Elleboog

Ik bleef met mijn stuur hangen aan jouw voertuig en belandde op de grond. Op mijn elleboog. Maar in plaats van dat je vroeg hoe het met mij ging, gaf je mij de schuld, want ik fietste volgens jou op het midden van het fietspad en ik droeg een koptelefoon.

Dat ik netjes mijn hand had uitgestoken om aan te geven dat ik nog verder van de rotonde gebruik zou maken, was blijkbaar niet duidelijk genoeg. En kennelijk kostte het teveel moeite om even te wachten tot ik de rotonde had verlaten.

Gebroken

Meer dan een week heb ik met een bont en blauwe elleboog rondgelopen. Totdat afgelopen week, na foto’s in het ziekenhuis, bleek dat mijn elleboog gebroken is. En niet zo’n klein beetje, want gips zou het niet verhelpen.

Afgelopen vrijdag werd ik geopereerd en nu mag ik gedurende zes weken niet meer dan met mijn linkerarm een kopje thee vasthouden. En sporten kan ik nu ook wel vergeten.

Dus ken jij die jongen die mij op maandag 25 maart omstreeks 17.45 uur van mijn fiets reed op de rotonde bij de Lidl? Of heb jij toevallig zijn kenteken genoteerd? Dan kom ik graag met jou in contact!"

Jij op VROUW.nl

Wil jij ook een verhaal met ons delen?

Vertel het ons hier!