Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Foto: Hollandse Hoogte
Lieve Sabine

'Mijn vriend heeft mij nog nooit
een orgasme gegeven'

journaliste

Sabine Leenhouts

I

In Lieve Sabine bespreken we de opvallendste, leukste, moeilijkste en soms ook grappige problemen.

Lieve Sabine,

Mijn vriend en ik zijn nu 4 jaar samen. In die 4 jaar ben ik nog nooit klaargekomen. Ik doe altijd mijn best om hem zo goed en zo vaak mogelijk te bevredigen, maar hij doet dat helaas niet. Ik doe het vaak bij mezelf, maar ik kan hem niet uitleggen wat hij moet doen omdat hij mij niet wil bevredigen. Ik vind het erg moeilijk om met andere mensen hierover te praten, omdat ze er na verloop van tijd toch grappen over gaan maken. Bedankt!

Kusjes, Anoniem

Sabine: “Is er echt geen mogelijkheid om er met hem over te praten? Want dat lijkt me toch het belangrijkste in dit geval. Een orgasme is iets heel natuurlijks, maar (helaas) niet altijd vanzelfsprekend. Jij weet in ieder geval dat je een orgasme kunt krijgen, alleen is de manier waarop je dat samen met je vriend kunt beleven nog niet ontdekt.

Veel mannen ervaren het als opwindend als de vrouw tijdens de seks zegt wat ze lekker vindt. Als je vriend je op een manier stimuleert die je fijn vindt, laat dat dan vooral aan hem merken. Wellicht spoort het hem aan om ermee door te gaan en manieren te vinden die jou tot een hoogtepunt brengen. Lukt dat nou helemaal niet en weigert hij nog steeds, dan zou ik het heft toch echt in eigen handen nemen. Kom op zeg, jij vindt het toch ook lekker om klaar te komen?

Je vertelt ons niet hoe je jezelf bevredigt als je alleen bent, maar wellicht kun je het eens doen terwijl hij erbij is? Jij vindt het toch ook opwindend om hem te bevredigen en in extase te zien? Dat vindt hij waarschijnlijk van jou ook. Misschien kun je wat extra stimulatie in de vorm van een vibrator in jullie seksleven introduceren. Kortom, er is echt wel een manier te bedenken om het voor jullie, en misschien vooral voor jou, nog lekkerder te maken tussen de lakens.

En als hij nou echt de moeite niet wil nemen om jou tot een hoogtepunt te brengen, dan vraag ik me af of de verhoudingen wel helemaal eerlijk zijn tussen jullie. Zolang jij het fijn vindt met hem, moet je doen wat je wil natuurlijk. Maar als je vriend alleen maar voor zijn eigen genot seks met je heeft, vind ik hem een egoïstisch ei. Ik hoop dat jullie hier uitkomen. Succes ermee!”

Jij op VROUW

Wil jij ook een lezersvraag stellen aan Sabine? Stuur je probleem (anoniem) in naar VROUW.

JIJ op VROUW