Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Foto: Hollandse Hoogte | Harold Versteeg
Lieve Sabine

'Sinds ik een seksspeeltje heb,
heb ik geen behoefte meer aan mijn man'

journaliste

Sabine Leenhouts

I

In Lieve Sabine bespreken we wekelijks opvallende, leuke, moeilijke en soms ook pijnlijke problemen.

Lieve Sabine,

Sinds een maand of vijf heb ik een nieuw seksspeeltje in huis. Het is een soort zuigend apparaatje dat werkt met luchtdruk. Je zet het op of vlak naast je clitoris en het werkt bij mij als een dolle. Ik vond het sowieso altijd fijn om er tijdens de seks met mijn vriend een speeltje bij te pakken, maar nu wil ik nooit meer anders.

Het probleem is dat ik nu amper nog op een andere manier klaar kan komen. Mijn vriend maakt de hele tijd flauwe opmerkingen dat hij overbodig is sinds dat ding in huis is en ik verzeker hem dat dat niet zo is natuurlijk, maar het is wel een feit dat ik er echt heerlijke orgasme's door heb. Nu maak ik me zorgen dat ik het nooit meer op een andere manier zal kunnen. Wat kan ik hier nou aan doen? 

Sabine: "Ik zou me geen zorgen maken. Het is al heel fijn dat je überhaupt een orgasme krijgt. Helaas zijn er talloze vrouwen waarbij dat niet lukt. Ik denk dat afwisseling het toverwoord is. Dus doe het de ene keer met en de andere keer zonder dat speeltje. En niet alle vrijpartijen zijn toch gericht op klaarkomen? Elkaar verwennen en beminnen heeft wat mij betreft veel meer om het lijf dan alleen maar het hoogtepunt.

Als je man zich een beetje bedreigd voelt door je technische hulpstukken dan moet hij dit maar eens kijken. Geniet gewoon lekker van je lichaam en elkaar! 

Heb jij ook een vraag voor Lieve Sabine, stel deze dan hier anoniem.