Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Sex and the City
Foto: Hollandse Hoogte | Cineliz/AllPix
Lijstje!

7x de leukste momenten met vriendinnen
uit Sex and the City

Ismay Gijsen

H

Hoera! Sex and the City bestaat deze maand 20 jaar. Feel old yet? Ondanks dat de actrices elkaar in het dagelijkse leven niet kunnen luchten of zien, blijven Carrie, Samantha, Miranda en Charlotte onze favoriete vriendinnengroep. De 7 leukste momenten met de vriendinnen uit Sex and the City op een rijtje! 

Te veel informatie 

De SATC-vriendinnen delen alles met elkaar, maar dan ook echt alles. Zelfs als het misschien iets té veel informatie is. Vooral Samantha Jones had daar een handjevol van. 

Sex and the City HBO

Liefde vinden in vriendschap 

Weet je nog die ene keer dat Mr. Big Carrie bij het altaar liet staan? Een hartverscheurend gevecht volgde. Carries vriendinnen stonden elk moment aan haar zijde. Ze gingen zelfs samen met haar op huwelijksreis. In tranen zei Carrie dan ook: "Het is moeilijk om mensen te vinden die van je houden ongeacht wat. Ik had het geluk om er drie te vinden."

Veroordelen 

Vriendinnen veroordelen niet. Als iemand dat weet, dan is het Samantha Jones wel.

Sex and the City HBO

Woede-uitbarsting

Nadat Big Carrie had laten staan bij het altaar, was Charlotte woest. Iets dat ze al die tijd tegen hem wilde zeggen? "I curse the day you were born." Als ze Big tegen komt in een restaurant, rent ze met haar zwangere buik, hoge hakken en tientallen tassen zo snel mogelijk weg. Big komt achter haar aan en na een woede-uitbarsting floept ze de zeven woordjes eruit.

Vriendinnen raken nooit uit de mode 

''They say nothing lasts forever: dreams change, trends come and go but friendship never goes out of style." En zo is het maar net Carrie! Vriendinnen raken nooit uit de mode.

Hollandse Hoogte | Cineliz/AllPix

Soulmates 

Een prachtige uitspraak van Charlotte over haar vriendinnen: "Misschien kunnen we elkaar soulmates zijn en dan zijn mannen gewoon geweldige, leuke gasten waar we plezier mee kunnen hebben."

Cosmopolitan-momenten 

Het drankje Cosmopolitan is beroemd geworden door Sex and the City. Het roze drankje staat symbool voor de vriendschap tussen de vier vrouwen. Bij ieder avondje uit stonden ze weer op tafel, de beroemde cosmo's.

Hollandse Hoogte | CAMERA PRESS