Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Foto: Hollandse Hoogte / Camera Press
Lijstje!

Van Amy tot Idris: dit zijn de leukste films,
series en docu’s in maart

Journalist

Lizette van Loenen

E

Elke maand houden we je op de hoogte van de leukste nieuwe releases van films, series en documentaires. In maart kun je je hart ophalen, want er is genoeg nieuws om blij van te worden. Zet de data maar alvast in je agenda, om er zeker van te zijn dat je op tijd klaarzit. Veel kijkplezier!

Netflix

‛Amy Schumer: Growing’, 19 maart

Yes, Amy is terug! De comedian weet als geen ander hoe je de kijker met harde grappen, die o zo herkenbaar zijn, onder de bank krijgt van het lachen. In haar nieuwe show Growing is ze zeer open en vooral eerlijk over zwanger zijn (“Degene die zegt dat zwanger zijn het leukste is dat er bestaat, mag een auto-ongeluk krijgen”). We kunnen nu al niet wachten!

 

‛The Legend of Cocaine Island’, 29 maart

Voor wie van spanning, sensatie en een dosis humor houdt, is deze docu een must-see in maart. Een familieman met een klein bedrijf stuit op een geheime voorraad cocaïne in het Caraïbisch gebied. De waarde: 2 miljoen dollar.

De man verzamelt een bont gezelschap buitenbeentjes om de buit te innen. Maar omdat niemand enige ervaring heeft met dit soort bijzondere vondsten, gaat er onderweg een hoop mis. The Legend of Cocaine Island krijgt een score van maar liefst 8,1 op IMDb, dus absoluut de moeite waard om te kijken deze maand.

 

‛Luther’, seizoen 5, vanaf 31 maart

Detective John Luther (Idris Elba) heeft een tijdje op zich laten wachten, maar op de allerlaatste dag van maart kunnen we weer genieten van de spannende moordzaken die op zijn pad komen. Waarschijnlijk zoals altijd met een kleine onverantwoordelijke twist à la John, maar altijd vanuit een goed hart.

Daarom houden we zo van ’m! En om zijn knappe voorkomen, natuurlijk. Ben je nog niet begonnen aan seizoen 1? Dan staat je een hoop criminaliteit, geweld en moord, maar ook liefde en passie te wachten. De perfecte mix ingrediënten voor een serie die je in één ruk wil zien.

 

Videoland

 

‛Kees en Co’ seizoen 1, 30 maart

Hoe leuk is dit!? Simone Kleinsma (Kees) komt terug met een gloednieuw seizoen van Kees & Co! Helaas ontbreekt vriendin en overbuurvrouw Sonja om onbekende redenen, maar dat maakt Chantal Janzen, met haar rol als Coosje, helemaal goed.

Het verhaal belooft weer als vanouds te worden: de dochter van Kees woont in Spanje, waar ze zelf ook een tijdje vertoeft. Als ze terugkomt, ontdekt ze dat haar zoon Rudie (Tibor Lukács) hun huis op stelten zet en ook nog eens een vriendin heeft (Chantal Janzen), die het hele huis heeft overgenomen.

 

‛Ex on the beach’ seizoen 9, 21 maart

Vanaf 21 maart hoef je je geen seconde meer te vervelen, want vanaf dan staat seizoen 9 van Ex On The Beack UK op Videoland. Omdat kijken naar intriges, verraad en liefde gewoon nooit verveelt.  

 

‛Intelligence’ seizoen 1, 18 maart

Geheim agent Gabriel (Jason Holloway) heeft een supercomputer-microchip in zijn hersenen. Door dit ding is hij de eerste mens die oneindige toegang tot internet, wifi, telefoon en satellietdata heeft.

Hij kan elk datacentrum hacken en heeft toegang tot essentiële informatie in het gevecht om de Verenigde Staten te beschermen tegen z’n vijanden. Superspannend en interessant voor iedereen die van een potje misdaad houdt.