Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Dít zijn de grappigste tweets over de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival
Foto: Hollandse Hoogte | Sebastian Scheiner
Lijstje!

Dít zijn de grappigste tweets over de
eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival

Journalist

Lizette van Loenen

O

Ondanks dat Duncan Laurence zijn ‘Arcade’ nog niet ten gehore hoefde te brengen, zaten we in Nederland wel massaal voor de buis om het Eurovisie Songfestival in Tel Aviv te aanschouwen. En dan vooral om de bizarre acts niet te hoeven missen. Op Twitter ging iedereen weer lekker los over outfits, decors, dansjes en natuurlijk het weggevallen commentaar. Wij maakten een selectie.

Op de redactie zijn we het op The Day After over één ding unaniem eens: in negen van de tien optredens werd hartstikke vals gezongen. Tijdens het kijken naar het optreden van Australië schoot ‘Let It Go’ uit Frozen instant in ons hoofd en het duo dat werd gestuurd door Slovenië, was vanaf de eerste seconde een treurige teleurstelling. En dan hebben we het nog niet over het kinky optreden van IJsland gehad…

Op twitter had iedereen gisteren een topavond. Voer #ESF19 in in de zoekbalk en je kunt je een hele dag kostelijk vermaken met GIFjes, woordgrappen en zeer accurate vergelijkingen. Wij hebben de beste exemplaren voor je op een rijtje gezet:

1. Bijzondere blokfluit

 2. The Common Linnets van Ali Express

 3. Krijsende peuter

4. Handig! 

 5. Frozen

 6. Eh...

 7. Paniek!

 8. Sprinten naar de voordeur

9. Och, Hans!

 10. Nét niet

We kunnen nu al niet wachten tot de tweede halve finale morgen! 

En, wat vind jij? Laat je horen!