Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Foto: Hollandse Hoogte | EyeEm GmbH
Lijstje!

Help, ik heb nog geen
Vaderdagcadeau!

Demi Ravia

M

Morgen is het weer Vaderdag. Tijd om alle vaders weer een dag in het zonnetje te zetten en ze te verwennen met cadeaus! Maar wat moet je dan zo last minute nog kopen? Van sokken, onderbroeken en koffiemokken heeft hij er nu wel genoeg… Lees hieronder 5 leuke last-minute Vaderdag cadeautips. 

1. De handige vader

Is jouw vader een echt klusser? Met deze Magnetische Polsband zal hij tijdens het klussen geen handen te kort komen. De magnetische polsband houdt de spijkers en schroeven binnen handbereik vast, zodat je vader niet meer hoeft te bukken voor iedere spijker die in de gereedschapskist ligt. De polsband weegt bijna niks, omdat hij gemaakt is van duurzaam ballistisch polyester. Een hele dag klussen wordt voor hem dus een eitje!

2. De sportieve vader

Met deze super-de-luxe gadgets kan je sportieve vader er weer volop voor gaan: 

Met de shorttracker, hartslagmeter, slaapmonitor en ingebouwde gps-sensor worden alle bewegingen geregistreerd door de Activity Tracker. Zo kan hij nauwkeurig zien wat er goed gaat en waar hij meer aandacht aan moet besteden.

Veiligheid staat voorop en dus is het belangrijk om ook tijdens de donkere uurtjes goed zichtbaar te zijn voor het andere verkeer. Je wil natuurlijk niet dat hij voor zijn sokken wordt gereden tijdens het sporten!

Deze Borstlamp is een ideaal cadeau voor sportieve vaders. Licht in gewicht, dus gemakkelijk mee te nemen. 

3. De stoere vader

Kijkt je vader uit naar het moment dat de barbecue weer aan kan? Dit cadeau is ideaal: met deze luxe barbecue gereedschapsset kan je vader de lekkerste hamburgers, speklappen en karbonades op de barbecue klaarmaken.

En dat allemaal terwijl jij in de zon wacht tot de maaltijd wordt voorgeschoteld. Heerlijk toch?

4. De chaotische vader

Heeft jouw vader nog stééds diezelfde versleten portemonnee? En heeft hij na al die jaren nog altijd niet besloten dat oude ding te vervangen? Dit is je kans! Met deze pasjeshouder kan hij georganiseerd al zijn pasjes bewaren, zodat losse muntjes en bonnetjes niet meer in zijn portemonnee ronddwalen.

Met een zachte duw komen alle pasjes tevoorschijn en bovendien beschermt de pasjeshouder ze tegen skimmen. Om toch nog wat briefgeld mee te kunnen nemen, zijn er extra vakjes toegevoegd. Je vader hoeft dus nooit meer onhandig te zoeken naar de juiste betaalpas, dat scheelt weer tijd. En tijd is geld.

5. De muziekminnende vader

Is jouw vader een muziekliefhebber? Met deze JBL-bluetooth speaker kan hij áltijd en óveral zijn favoriete muziek luisteren! Ideaal op vakantie, al kan de speaker thuis natuurlijk ook gewoon worden gebruikt. 

Jouw cadeautip

Weet jij wat je gaat kopen (of maken) voor je vader? En wat is volgens jou het beste Vaderdagcadeau? Laat het ons weten!

En, wat vind jij? Laat je horen!