Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Top 8 van meest brutale bezorgers
Foto: Sabine Joosten|Hollandse Hoogte
Lijstje!

Brutale bezorgers:
De postbode vroeg me mee uit

journaliste

Daphne van Rossum

I

Ieks! Denk je rustig iets te bestellen, gaat de bezorger met je naam of telefoonnummer aan de haal. Is jou of je dochter wel eens zoiets overkomen vroegen we aan jou op onze Facebookpagina. Hierbij de top acht van meest brutale bezorgers of dienstverleners.

Of ze een massage wilde

Hanneke: “Een ex-collega van mij is nogal naïef, en vroeg ons of het normaal was dat de man die de broadband had geïnstalleerd, je daarna nog berichtjes stuurde om te vragen hoe je dag was.

En nadat ze had geantwoord (want anders ben je onbeleefd, vindt ze) dat ze nogal gestrest was, de vraag kreeg of ze een massage wilde. Ze kreeg ook berichtjes dat hij in haar straat stond geparkeerd (na werktijd) en dat hij haar licht kon zien branden, of ze het gezellig vond als hij even langskwam. Hij was getrouwd.”

Beledigd omdat ik getrouwd was

Mandy:  “Onze PostNL bezorger, destijds op de praktijk! Wat was ‘ie verbaasd toen ik hem mededeelde dat ik zwanger was en dan nog een soort van beledigd zijn dat ik niet had verteld dat ik getrouwd was. Wat denk je? Je komt onze bestellingen brengen!”

Flirtende politieagent

Diana: “Ik heb wel eens meegemaakt dat ik een flirtende politieagent trof bij wie ik aangifte deed van een inbraak.”

Date

Sharon:  “Ik heb het gehad dat de vaste pakketjesbezorger van de wijk mij aan de deur op date vroeg, terwijl ik getrouwd ben en moeder van twee. Voelde me wel gevleid.”

Monteur

Rianne: “Ooit belde de KPN-monteur, die overdag langs was geweest, ’s avonds op of ik op date wilde met hem.”

Knap

Mylene: “De pakketbezorger had mijn nummer opgeslagen vanaf zijn bezorglijst. Kreeg ineens een berichtje dat hij me knap vond. Dat was niet wederzijds, helaas.”

Kaart

Sylvia: “Haha, ik had het een keer met de postbode. Ik vond een envelop met kaart in de bus, met de vraag of ik zin had om uit te gaan.”

Wasmachine

Lonneke: “De bezorger van de nieuwe wasmachine, nota bene besteld door mijn vriend, had mijn telefoonnummer om een half uur voor de bezorging even te bellen dat ze eraan kwamen. En vervolgens heb ik nog maandenlang appjes en sms’jes ontvangen.”

Geheim wapen

Svenja heeft er een ‘wapen’ tegen gevonden: “Ik doe altijd half slapend in m'n pyjama de deur open met een verwarde knot op m'n hoofd.  Dus dit zal mij nooit overkomen.”

Gerelateerde onderwerpen