Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Foto: Hollandse Hoogte | Tom van Limpt
Lijstje!

Nieuw op Netflix, HBO en Videoland in juli:
zit je klaar?

Journalist

Lizette van Loenen

F

Film- en serieliefhebbers opgelet! In juli komt er weer een hele lading nieuw kijkvoer online. Zowel op Netflix als op HBO en Videoland kun je bingen tot je erbij neervalt. En wij hebben de krenten alvast voor je uit de pap gevist. Ready, set, kijken maar!

Netflix

Stranger Things seizoen 3 (4 juli)
Yes! Het nieuwe, derde seizoen van Stranger Things staat inmiddels op Netflix. Er staan weer acht nieuwe afleveringen voor je klaar, die zich dit keer in de zomer afspelen - een grappige twist. Je weet nooit wat er komen gaat, maar nadat Dustin een geheime, Russische boodschap opvangt, gaat hij op onderzoek uit. Het blijkt dat de Russen met experimenten bezig zijn in Hawkins. Mike, Lucas, Will, Eleven en Max zoeken uit wat er aan de hand is met Max' broer, Billy, en het monster dat zich schuilhoudt in het stadje.

La Casa de Papel, seizoen 3 (19 juli)
Vorige maand werd de trailer van het derde seizoen van deze bloedstollend spannende Spaanse serie gelanceerd en heel Nederland stond op zijn kop. Als we de beelden mogen geloven, zitten we straks weer aan de televisie gekluisterd. Je ziet dat de overvallers naar een onbewoond eiland zijn gevlucht, waar ze moeten zien te overleven. Rio is de enige die ongeluk heeft: hij wordt opgepakt en moet gered worden. Hoe? Door herrie te schoppen, aldus El Professor.

 

Orange Is The New Black, seizoen 7 (26 juli)
Huilen! Vorig jaar werd namelijk bekend dat het zevende seizoen ook meteen het laatste seizoen is van Orange is The New Black. Piper Chapman wordt vrijgelaten uit Litchfield, en moet haar leven erbuiten weer helemaal opbouwen. Maar dat valt nog niet mee, als al je vriendinnen nog wél in de bak zitten…

 

HBO/Ziggo

Divorce, seizoen 3 (1 juli)
Sarah Jessica Parker verveelt nooit. Vandaar dat haar Divorce niet in ons lijstje mag ontbreken. In de serie speelt ze Frances, een vrouw van middelbare leeftijd uit New York die na tien jaar huwelijk en twee kinderen gaat scheiden. In seizoen 3 is ze hoteldebotel op Henry en uiteraard kan haar ex hem niet luchten of zien. Maar ze willen samen wel de lieve vrede bewaren tegenover de kinderen.

 

Gifted, film (10 juli)
Een heerlijke dramafilm waar je een avondje in kunt verdwijnen. Het verhaal gaat over vrijgezel Frank Adler (Chris Evans, ja ja), die zijn hoogbegaafde nichtje Mary opvoedt in een kustplaatsje in Florida. Frank probeert ervoor te zorgen dat Mary een normaal leven kan leiden. Zijn plannen worden alleen zwaar gedwarsboomd als zijn moeder de wiskundige talenten van het meisje ontdekt en plannen maakt om Frank en Mary uit elkaar te halen.

 

Videoland

Temptation Island VIPS Gossip (vanaf 5 juli elke vrijdag)

Na twee seizoenen Temptation Gossip met Olcay Gulsen neemt Ferry Doedens het stokje nu van haar over. We zijn heel benieuwd welke dirt hij zowel van de deelnemers als de verleiders los weet te peuteren…

Inside Harrods (9 juli)

Wie ooit over de drempel van het Londense Harrods is geweest, weet dat dit is wat er bedoeld wordt met de hemel. Of niet, als je niet van drukte en dure spullen houdt, natuurlijk. Wist je dat er in dit giga warenhuis ooit alleen een kruidenierswinkeltje zat? In deze documentaire word je meegenomen op reis door de geschiedenis van het winkelpaleis, en geloof ons, die is net zo indrukwekkend als hoe het er vandaag de dag uitziet.