Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

© Getty Images
Foto: © Getty Images
Magazine & Glossy

'Hij hult zich
in mijn lingerie'

Redactie VROUW

M

Mijn man en ik zijn al 14 jaar bij elkaar en we hebben twee kinderen en een hond. We hebben allebei een leuke baan, wonen in een rijtjeshuis; kortom, een doorsnee gelukkig gezin. Alleen draagt mijn man een groot geheim met zich mee; het geeft hem een kick om vrouwenkleding te dragen.

Dat vindt hij al sinds hij een puber is spannend; toen trok hij stiekem de jurken en hoge hakken aan van zijn moeder. Hij vertelde dat toen we net een relatie hadden, want hij wilde geen geheimen voor me hebben.

Ik vond het lastig. Ik was zo verliefd, maar waarom moest hij zo'n rare afwijking hebben? Ik vroeg hem of hij zich ooit wilde laten ombouwen tot vrouw en of hij ook op mannen viel, maar dat bleek niet het geval. Het windt hem gewoon seksueel op om vrouwenkleding te dragen, om sexy beha's en slipjes aan te trekken en om zich op te maken. En het liefst wilde hij dat ook met me delen: hij wilde dat ik hem ging opmaken en met hem zou vrijen als hij zich als vrouw had verkleed. Ikzelf vond dat helemaal niet fijn; ik wilde met een man naar bed en niet met een vrouw!

Maar omdat ik zo verliefd was, deed ik het toch. We zijn zelfs een keer samen naar een avond voor travestieten en hun partners geweest; het was fijn om lotgenoten te treffen. In mijn eigen omgeving kreeg ik namelijk weinig steun. Mijn beste vriendin begon te lachen en ook bij andere vrienden stuitten we op onbegrip. Nu praat ik er eigenlijk nooit meer over met anderen.

Wat als onze kinderen hem zouden betrappen?

Pas toen we kinderen kregen, begonnen de echte problemen. Ik wilde absoluut niet dat mijn kinderen geconfronteerd zouden worden met een afwijkende vader. Stel je voor dat zij hem zouden aantreffen met een beha, lippenstift en pruik? Ze zouden zich doodschrikken! Ik zei dat hij het maar voor zichzelf moest oplossen, of liever nog, die onzin uit zijn hoofd moest zetten.

Dat heeft uiteindelijk bijna tot een scheiding geleid. Hij kon zijn gevoelens niet onderdrukken. Hij verweet mij dat hij niet zichzelf kon zijn en ik hem dat hij niet normaal was. En ik merkte dat hij mijn lingerie en hakken droeg als ik niet thuis was. Maar we realiseerden ons ook dat we heel veel van elkaar hielden en dat ons huwelijk buiten de seks om nagenoeg perfect was. Dus hebben we er uiteindelijk goede afspraken over gemaakt.

We zijn samen een dag de stad in geweest om lingerie, kousen en make-up voor hem te kopen die hij in een afgesloten koffer bewaart. Want ik wil echt niet dat de kinderen er iets van merken. Twee weekenden per jaar gaan ze uit logeren en dan hebben mijn man en ik seks terwijl hij zich als vrouw heeft verkleed. De rest van het jaar hebben we normale seks en verkleedt hij zich alleen als ik er niet bij ben. En tja, zo gaat het best goed. Al zou ik eerlijk gezegd het liefst willen dat hij die afwijking niet had. Maar ja, in elke relatie is wel wat, toch?