Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

© Corné van der Stelt
Foto: © Corné van der Stelt
Magazines

Houdt Frau Antje wel van kaas?

Redactie VROUW

F

Floor Schothorst (31) is beter bekend als Frau Antje, het boegbeeld van de Nederlandse Zuivel Organisatie. Deze week is Floor te zien in de modereportage in VROUW magazine. Ze is single en woont samen met hond Dimple.

Wat is het raarste dat je als Frau Antje hebt meegemaakt?

"Laatst nog: Iemand uit Japan dacht dat wij Nederlanders al schaatsend naar de supermarkt gaan! Dat wij daarom zoveel medailles behaald hebben op de Olympische spelen in Sotsji. Ik vond het wel een mooie theorie. Ook krijg ik soms de vraag of iedereen in Nederland in Klederdracht loopt. In Duitsland zijn de ideeën over Nederland natuurlijk een stuk dichter bij de werkelijkheid. Zij zijn gek op onze Nederlandse producten en en al helemaal op onze kaas!"

 

Hou je eigenlijk wel van kaas? 

"Haha dat wordt mij heel veel gevraagd! Gelukkig hoef ik niet alsof te doen en denk ook niet dat dat zou werken. Ik hou ontzettend van kaas. Al helemaal leuk dat ik mijn eigen kaas heb met mijn beeltenis erop: Frau Antje Pikantje, een romige 48+ belegen kaas."

 

Zitten er eigenlijk gelkussentjes in je klompen?

"Nee, het zijn echt “old school” klompen. Je zou denken dat deze niet echt comfortabel zijn, maar met een goeie sok erin lopen ze super."

 

Doe je er ook iets naast?

"In 2013 heb ik mijn eigen bedrijf FloScott opgericht. Ik zet modische, eigentijdse brillenmerken in de markt en doe ook de PR voor deze merken. Ik kom uit een ondernemersfamilie en heb geleerd om hard te werken voor wat je wilt bereiken. Frau Antje zijn en daarnaast mijn eigen bedrijf kunnen leiden is een droom die werkelijkheid is geworden!" 

Gerelateerde onderwerpen