Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

© Gregor Servais, Mariel Kolmschot, Corné van der Stelt
Magazines

VROUW magazine 52
Hoe is het nu met...

Redactie VROUW

E

Een interview is altijd een momentopname. Daarna gaat het leven gewoon weer door en verandert er soms van alles. Daarom vroegen we tien vrouwen die in VROUW hun verhaal deden, hoe het nú met ze gaat.

Annemieke Linders(45) was smoorverliefd op Arnoud, tot ze ontdekte dat hij over alles had gelogen. Hij bleek zelfs bekend te zijn bij het programma Opgelicht?! Destijds zei ze dat ze voorlopig even genoeg had van mannen. Is dat nog steeds zo?

"Na mijn traumatische ervaring met Arnoud, dacht ik dat ik nooit meer verliefd zou worden − en dat heb ik ook  lang volgehouden. Arnoud had me zo bedrogen; hij zei dat hij twee zeiljachten had, een huis in Frankrijk en grote, zakelijke belangen in Sri Lanka. Mijn schoonzus ontdekte dat hij helemaal geen Arnoud heette en van al die andere verhalen was ook niets waar.

Hij was zelfs getrouwd en had haar in de steek gelaten toen ze zwanger bleek. Lange tijd wantrouwde ik mannen, tot ik Lars ontmoette via een internetforum voor ouders. We waren in eerste instantie niet uit op een relatie, maar het klikte tussen ons.

We zijn een kop koffie gaan drinken en een aantal maanden later konden we onze gevoelens niet langer negeren. We kregen een relatie en nog leuker: we gaan volgend jaar trouwen! Aan mijn ex, de oplichter, denk ik niet zo vaak meer. Hij heeft drie maanden in de gevangenis gezeten, maar ik weet dat hij daarna niet is gestopt met vrouwen bedriegen. Zelf heb ik de draad weer opgepakt. Ik laat hem niet langer mijn leven bepalen. Ik concentreer me liever op mijn bruiloft die eraan zit te komen, want ik moet nog een mooie jurk vinden!"

Lees het verhaal van Karin, Miranda, Jessica, Myléne, Carolien, Linda, Frandesca, Evelien en Myra in VROUW 52.

Lees ook:

Gerelateerde onderwerpen