Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

© 123rf
Foto: © 123rf
Magazines

Uit het magazine
'Zomer? Geef mij maar een natte herfstdag!'

Redactie VROUW

K

Komende week treedt de herfst officieel in. Velen van ons balen dat de zomer weer voorbij is, maar voor sommigen kan dat moment niet te vroeg komen. VROUW.nl zette onlangs een aantal reacties van lezeressen op een rij die de zomer het liefst overslaan. Deze willen we graag nog een keer met jullie delen. "Ik vind het feest als het pijpenstelen regent!"

1. Verplichting na verplichting

Jacqueline: "In de zomer lijkt net of alles moet. Je moet op vakantie, moet barbecueën mét zelfgemaakte salades en sauzen, moet prosecco drinken, moet in de tuin loungen. Eenvoudig genieten is er niet bij. Geef mij maar de rust van de lente en de herfst!"

2. Doe mij maar een koude, donkere dag

Nicolette: "Ik kan niet wachten tot de blaadjes weer van de bomen dwarrelen. Want wat is er mis met een koude, donkere dag? Trek je jas aan of kruip bij de openhaard met een goed glas wijn! Ik vind het een feest als het pijpenstelen regent, heerlijk!"

3. Aftellen tot de herfst

Conny: "21 juni is voorbij en dat betekent dat het aftellen tot de herfst en de winter beginnen, hoera!"

4. Geef mij maar het najaar

Biebs: "Als de klok weer vooruit gaat, denk ik al: 'Daar gaan we weer!' Geef mij het najaar maar met regen, donkere avonden, deuren die langzaam dichtgaan en geen overlast van buren, kinderen die tot laat buitenspelen of muggen die je lek prikken."

5. Smachten naar storm en sneeuw

Saskia: "Zomer? Ik smacht naar donkere dagen met wind, regen, storm en sneeuw!"

6. Bewolking gevraagd

Corina: "Het is het idee dat iedereen hunkert naar mooi weer en dat het maar wordt aangenomen dat jij dat ook fijn vindt. Geef mij maar bewolkte dagen!"

7. Zomerjurkjes en wintertruien

Elske: "Ik vind het heus leuk om af en toe eens in een zomerjurk te lopen, maar mij hoor je niet klagen als het zwaar bewolkt is en 16 graden!"

8. Gezocht: koude lucht en kaarsjes

Patricia: "Geef mij de winter maar. De heerlijke koude lucht op je gezicht, de gezellige donkere dagen met (geur) kaarsjes en de kerstperiode met alle lichtjes die erbij horen."

En ook VROUW-redacteur Marjolein wordt alleen maar blij van de vallende blaadjes. Waarom ze dit seizoen zo leuk vindt? Lees haar verhaal hier.

Zijn jullie ook zo gek op de herfst? VROUW is benieuwd, laat hieronder je reactie achter!