Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Marjolein kookt over

Is er leven na de HEMA-tompouce?
Yep, bak ze zelf!

journaliste

Marjolein Hurkmans

D

De HEMA gaat de bakkerijen sluiten. Is dat het einde van de tompouce? Welnee. Maak ze voortaan lekker zelf!

Ik was nog een brunette, had een bad hairday en woog een paar kilootjes meer, maar verder… Over een vooruitziende blik gesproken!

Deze week werd bekend dat de nieuwe eigenaar van de HEMA de zeven bakkerijen van de winkelketen wil sluiten. Dat zou weleens de doodsteek kunnen zijn voor de beroemde HEMA-tompouce. Hoe moet dat dan verder?

Nou, voortaan bakken we ze gewoon zelf. In het kader van Koningsdag leerde ik vorig jaar van Heel Holland Bakt-kandidaat Fina Vona hoe je de allerlekkerste tompouce van de wereld maakt.

Vandaag delen we, met het oog op het nieuws, het instructiefilmpje nog maar een keer. Kwestie van de oranje kleurstof vervangen voor de roze en je bent er al.
Echt, er is leven na de HEMA-tompouce. En dat komt uit je eigen keuken.