Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Nieuwsbrief

WINACTIE
Win een Anorak regencape t.w.v. €269,- van WATERDICHT Amsterdam

V

VROUW gaat altijd stijlvol gekleed, behalve als het regent. Maar waarom zou je rainwear niet geraffineerd kunnen zijn? Met de Anorak regencape heb je een waterdichte regenjas vol allure zodat deze als een gewaardeerd kledingstuk voor lange tijd in je garderobe wordt opgenomen.

WATERDICHT Amsterdam

WATERDICHT Amsterdam vindt de balans tussen Parijse couture en Nederlandse functionaliteit. Het kledingstuk ‘de regenjas’, dat tot nu toe werd gezien als noodzakelijk kwaad, wordt getransformeerd in een regelrecht fashion statement. De collectie kan het best worden omschreven als de ultieme mix tussen fashion en function. Understated chic is de signatuur van Waterdicht Amsterdam.

Een jas die functioneel geheel voldoet, maar waar je vooral in gezien mag worden. Uiterste precisie en aandacht voor de perfecte pasvorm, mooie belijning en hoogstaande afwerking hebben geresulteerd in een elegante collectie waterdichte jassen voor dames. Door de waterdichte stof (10.000mm) en hoogwaardig getapte naden biedt de jas volledige bescherming tegen de elementen. 

Win een fashionable jas voor de regenachtige dagen

Wij mogen namens WATERDICHT Amsterdam 3x een Anorak regencape weggeven t.w.v. € 269,-! De Anorak Regencape verenigt de beste eigenschappen van een anorak en die van een cape in zich. Zijn karakter kan het best worden omschreven als de ultieme mix tussen mondain Parijs en praktisch Amsterdams. Met zijn robuuste en kosmopoliete uitstraling is de Anorak Regencape uitgevoerd in het immer chique zwart.

Wil jij fashionable voor de dag komen in deze Anorak regencape van WATERDICHT Amsterdam? Beantwoord dan de onderstaande prijsvraag en vul je gegevens in! Deelnemen kan tot en met 18 februari.

Gerelateerde onderwerpen