Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Nieuwsbrief

WINACTIE
Win een stijlvolle schoudertas t.w.v. €269,95 van LUZ Amsterdam

E

Een multifunctionele tas die stijlvol en tijdloos is, wil iedere vrouw in haar garderobe. LUZ Amsterdam creëert mooie leren tassen voor dagelijks gebruik, ook zeer geschikt voor naar je werk. Wij mogen er 3 weggeven. 

LUZ Amsterdam

LUZ Amsterdam is in 2010 opgericht door Marloes Jonker, vanuit een behoefte aan mooie no-nonsense tassen van goede kwaliteit voor een realistische prijs. “We doen niet aan ‘it-bags’ en hebben een hekel aan must-haves”, aldus Marloes. “We houden meer van ‘slow fashion’ en goede klassiekers.” De tassen zijn stijlvol en tijdloos zodat je niet ieder seizoen een nieuwe tas hoeft aan te schaffen.

Een leuk weetje: de voering van LUZ tassen is geïnspireerd op de Balinese poleng stof. Deze zwart met wit geruite stof wordt door de Balinezen gebruikt om heilige objecten mee in te wikkelen. Omdat een damestas ook een soort heiligdom is waarbinnen chaos en orde strijden om balans, zijn LUZ tassen voorzien van zo’n ruitjesvoering.

Win een stijlvolle schoudertas t.w.v. €269,95 van LUZ Amsterdam 

Wij mogen maar liefst 3 leren schoudertassen weggeven. De cognac kleurige tas met hengsels heeft een ritssluiting en voorvak dat is voorzien van een onzichtbare magneetsluiting. In het ruime binnenvak berg je je waardevolle spullen op en de twee leren zijvakjes zijn handig voor het bewaren van je OV-chipkaart en visitekaartjes. Ook heeft de tas een afneembare schouderband waardoor hij zeer praktisch in gebruik is.

Wil jij kans maken op deze stijlvolle schoudertas? Dat kan door de onderstaande prijsvraag te beantwoorden! Deelnemen kan tot en met 25 februari.  

Gerelateerde onderwerpen