Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Shohreh Asadi vertelt over haar kaptafel
Op je mooist

Zo ziet de kaptafel van
een schoonheidsspecialist eruit

beautyjournalist

Enith Oostlander

S

Shohreh Asadi is schoonheidsspecialiste en werkt met fantastisch mooie cosmeticamerken als La Mer, Guerlain, Sisley en Maria Galland. We zijn héél benieuwd hoe haar kaptafel thuis eruit ziet. Gebruikt ze daar net zulke prachtige producten?

 

Product #1:

Super Sun Soin Solaire Visage SPF 50, Sisley € 117,-.

Shohreh: “Ik ga echt de deur niet uit zonder een parfum en een zonbescherming voor het gezicht. Je huid ziet er goed uit rond je dertigste, maar daarna beginnen de vlekken (pigmentatie) te komen. Liefst voorkom ik dat door een zonnebrandcrème met SPF over mijn verzorgende dagcrème (Maria Galland) te dragen."

"Als ik langer dan tien minuten moet fietsen, smeer ik ook een handcrème met SPF van Guerlain op mijn handen. Ik moet eerlijk toegeven dat ik dit merk het hoogst op mijn lijstje heb staan.”

Tip van Shoreh:

“Als je in Parijs bent, moet je eens een Guerlain gezichtsbehandeling boeken. Waanzinnig!”

Product #2:

Beauty Pillow, € 22,95 via www.beautypillow.nl. Verkrijgbaar in 14 kleuren.

“Ik slaap op een satijnen kussensloop, omdat deze goed schijnt te zijn voor je huid. Het zorgt ervoor dat er geen vouwen en rimpels in je gezicht ontstaan. Ik slaap namelijk op mijn buik. Daarnaast probeer ik mijn mimiek niet al te overdreven te gebruiken.”

Weetje!

Een sloop van satijn reguleert niet alleen de talgproductie, het zorgt tevens dat vocht in de huid blijft en niet onttrokken wordt door het sloop, zoals bij katoen, en het heeft bovendien een polijstende werking. Een ander voordeel is dat ook nachtcrèmes niet door het kussensloop worden opgenomen, zodat deze beter hun werk doen gedurende de nacht. Bovendien heeft satijn een anti-allergische functie. Vanwege het fijne weefsel kunnen huisstofmijt en pollen zich er niet in nestelen. Mensen of kinderen met een allergie hebben dus ook baat bij een Beauty Pillow.

Product #3:

No. 19 Poudré Eau de Parfum, Chanel vanaf 35 ml. € 63,36.

“Dit is een heel zachte en poederige zomerse geur. Het mooist gaat deze samen met de bodylotion (€ 45,-). Dan versterken ze elkaars werking.”

Weetje!

Nummer 19 refereert aan de geboortedag (19 augustus 1883) van Gabrielle Bonheur 'Coco' Chanel!