Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Foto: Hollandse Hoogte
Opgebiecht

Ik wil een kind
van mijn Tinder-minnaar

I

Ik vind mezelf best een zielig geval. Eentje van de boot gemist. Ik ben 39 en heb, net als Halina Reijn, een ontzettend grote kinderwens. Ik ben er zelf eentje uit een groot gezin en heb mijzelf altijd als moeder gezien.

Ik heb een langere relatie gehad met een lieve, maar oudere man, die absoluut geen kinderen meer wilde. Hij had al een zoon uit een eerder huwelijk en vond het eigenlijk wel best zo. Hij had er zelfs een knoop in laten zetten. Toen ik zelf nog midden twintig was, vond ik het prima. Ik was verliefd en genoot van het contact met zijn opgroeiende zoon, die regelmatig bij ons logeerde. Na verloop van tijd heb ik deze relatie toch stopgezet, omdat ik er geen toekomst in zag. Ook het leeftijdsverschil werd steeds meer een issue.

Veertig

Daarna heb ik nog vijf jaar een relatie gehad met een man waarvan uiteindelijk bleek dat ook hij geen kinderen wilde. Daar heb ik nu ruim een jaar geleden een einde aan gemaakt. Met pijn in mijn hart, dat wel, want als iemand een leuke vader zou zijn geweest dan was het mijn ex wel.

Ik heb daar veel verdriet van gehad, maar vond dat ik mezelf nog een kans moest geven op een kind. Ik ben nu aan het daten, maar ook dat schiet niet op. Ik word dit jaar veertig en wil ook niet tegen iedere vent op de eerste date al over mijn kinderwens beginnen. Ze rennen gillend weg natuurlijk!

Onstuimig

Sinds een tijdje heb ik een onstuimige liefdesrelatie met een veel jongere man via Tinder. Hij heeft een vriendin, maar vindt mij als oudere vrouw een ontzettende turn-on. Hij stopt niet mij complimentjes te geven en neemt altijd een lief cadeautje mee als hij naar me toe komt. Hij is zo knap als een model, is slim, heeft een goede baan en voldoet aan al mijn verwachtingen in bed.

Wegkapen

Als ik twintig jaar jonger was geweest, zou ik er echt werk van hebben gemaakt hem bij zijn vriendin weg te kapen, maar ik merk dat ik het wel best vind zo. Hem een a twee keer in de week zien: ik geniet ervan. Maar als hij weggaat, bel ik een vriendin en ga wat leuks doen.

Ik merk dat ik er heel erg naar uit begin te zien om zwanger te worden van deze jonge god. Ik denk dat hij geweldig mooie kindjes maakt. Condooms laat ik inmiddels achterwege. Ook heb ik tegen hem gelogen dat ik aan de pil ben.Bij de drogist heb ik zo’n apparaatje gekocht waarmee je kunt zien wanneer je ovulatie is. Als ik vruchtbaar ben, app ik hem en komt hij langs. Volkomen ongewis van mijn snode plannetje natuurlijk.

Doortrapt

Ik vind het heel doortrapt van mezelf, maar twee van mijn beste vriendinnen zijn alleenstaande moeders en die redden het ook prima. Ik heb een goede baan, dus waarom heb ik eigenlijk een man nodig? Alleen om zwanger te worden. Misschien dat ik over twee jaar alsnog een leuke vent tegenkom, maar daar kan ik nu niet op wachten. Als ik zwanger ben, zeg ik gewoon tegen mijn lover dat ik een nieuwe vriend heb en verdwijn ik van de radar. Dit is mijn laatste kans op babygeluk.

 

Gerelateerde onderwerpen

En, wat vind jij? Laat je horen!