Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Opgebiecht

'Ik deelde de lakens met de leerkracht
van mijn dochter (8)'

A

Al maanden had ze een oogje op de leerkracht van haar dochter, maar dat ze uiteindelijk bij hem in bed zou belanden had deze lezeres nooit gedacht.

Een klein jaar geleden stond meester Pim voor het eerst voor de klas van mijn dochter (8). Een charmante, vrolijke dertiger. Mijn dochter was meteen onder de indruk van haar nieuwe meester, en ook ik kon mijn ogen niet van hem afhouden. Wát een verschijning!

Verboden terrein

In tegenstelling tot voorgaande schooljaren waren de oudergesprekken een feest, stond ik te springen om te helpen tijdens de klassenactiviteiten en bood ik vrijwillig aan om met 27 koters mee te gaan op schoolreisje. Dat allemaal om maar in de buurt te kunnen zijn van meester Pim. 

Wát was ik onder de indruk van deze leuke man, maar tóch heb ik als alleenstaande moeder nooit een poging gedaan om hem te versieren. Iedereen weet dat het voor leraren not done is om een relatie te beginnen met een ouder, dus waarom zou ik een poging wagen? Dat zou toch op niets uitlopen.

Bloednerveus

Zijn geflirt tijdens de laatste ouderavond viel voor mij dan ook compleet uit de lucht. Ik was de laatste ouder. Bloednerveus zat ik tegenover hem. Niet omdat ik bang was dat mijn dochter het niet goed deed op school, maar omdat ik nog nooit zo lang alleen met hem in één ruimte had gezeten. 

Hij sprak lovend over mijn dochter, strooide rijkelijk met complimenten en vroeg zelfs of hij met mij mee naar huis mocht fietsen. Prima, we moesten toch dezelfde kant op. Ik deed snel alsof ik iets uit mijn tas moest pakken, want ik werd zo rood als een boei.

Grote droom

Wat er daarna gebeurde kan ik nog steeds niet bevatten. Meester Pim vroeg of ik zin had om een wijntje te drinken bij hem thuis. Uiteraard stemde ik meteen in. Een avond met meester Pim, daar droomde ik al maanden van. Maar dat deze avond zo'n vurig einde zou krijgen had ik niet kunnen bedenken.

Ik was nog niet bij hem binnen of meester Pim drukte zijn lippen op die van mij. 'Dit blijft wel tussen ons he?', is wat hij fluisterde terwijl ik zijn handen onder mijn shirt voelde glijden. Hij bleek al maanden hetzelfde voor mij te voelen maar had - net als ik - eerder geen stappen durven ondernemen. 

Nooit vergeten 

Het is een avond die ik de rest van mijn leven niet meer zal vergeten. We weten allebei dat een relatie er op dit moment niet inzit. Dat geeft niet ook niet. Als we elkaar nu in de ogen kijken herbeleven we die hartstochtelijke avond. Dat is heerlijk én wie weet wat er gebeurt als ik hem ooit in de kroeg tegen het lijf loop...

Jij op VROUW.nl

Heb jij weleens de lakend gedeeld met een 'verboden' persoon? En wil je daarover (eventueel anoniem) vertellen?

Dan kan dat hier!