Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Seksspeeltjes in etalage
Foto: Hollandse Hoogte | Harold Versteeg
Opgebiecht

Heleen van Royen:
Ik beleef steeds meer plezier aan seksspeeltjes

Redactie VROUW

I

In deze rubriek kun je anoniem jouw geheim delen. Maar deze weekbiecht Heleen van Royen op wat er in haar nachtkastje ligt.

"Hoe ouder ik word, des te meer plezier ik beleef aan het gebruik van seksspeeltjes.

Vibrator 

Tijdens het eerste deel van mijn seksuele leven heb ik het zonder hulpmiddelen gedaan. Deels omdat ik seks prettig genoeg vond, deels omdat ik het gênant vond om een vibrator aan te schaffen, laat staan te gebruiken. Het leek op valsspelen. Het moest zonder toch ook kunnen?

Toen een vriendin me een keer een vibrator cadeau deed, ontdekte ik de geneugten ervan. Hetzelfde gold voor glijmiddel dat ik ooit in een goodiebag meekreeg. Ergens was het een erezaak, misschien zoiets als Viagra voor mannen: je vindt dat je het niet nodig hebt, je bent toch nat genoeg? Maar als je het toch probeert, ontdek je hoe prettig het is, die extra soepelheid, de zachtheid. Het maakt alles fijner. Waarom heb je er ooit moeilijk over gedaan?

Inhoud nachtkastje 

Ik zal even opbiechten wat er zich op dit moment allemaal in mijn nachtkastje bevindt:

  • Een flesje Tripleglide siliconen glijmiddel.
  • Mae B g-spot Vibrator Rabbit roze, werkt op aaa-batterijen.
  • Rianne S Booty Plug Set. Deze set bestaat uit drie buttplugs, in de maten klein, medium en large, afgewerkt met een glinsterende steen. Bart noemt ze van klein naar groot schoppenboer, schoppenheer en schoppenaas, omdat ze zwart zijn en enigszins de vorm van het schoppensymbool hebben.
  • PalmPower Jenga Stimulator Wand, een oplaadbare vibrator met een ronde kop, heeft geen penisvorm, maar lijkt op een massageapparaatje. 
  • Viacream Ultimate for Men – nou goed, die ligt in het nachtkastje van Bart, maar we gebruiken hem samen. Een lustverhogende en prikkelende gel.
  • Een zwart kanten masker voor over mijn ogen, dat ik nooit gebruik.
  • Last but not least: de Womanizer.

Womanizer 

De Womanizer is een verhaal apart. Het is een bijzonder apparaat, geen vibrator in de traditionele zin van het woord, eerder een stimulator. Het is een avocadovormig speeltje, best elegant, met een tuutje van siliconen dat je over je clitoris heen plaatst. Als je hem aanzet, 'zuigt' hij op een subtiele manier aan je clitoris, door middel van een circulerende en pulserende luchtdruk.

Hij heeft verschillende standen, waarbij de zuigkracht steeds meer toeneemt. De Womanizer is uitgevonden door een Duitser, Michael Lenke, die er heel rijk door is geworden. Hij heeft zijn vrouw Brigitte twee jaar lang als proefkonijn laten fungeren om zijn uitvinding te vervolmaken. Lenke ontvangt dagelijks bedankjes van vrouwen uit alle landen van de wereld.

Uit een studie is gebleken dat 98% van de vrouwen moeiteloos een orgasme bereikt dankzij de Womanizer. Nu moet je cijfers die door een fabrikant worden verspreid altijd met enig wantrouwen bezien, maar in dit geval ben ik geneigd ze te geloven, want ik ben een van die vrouwen. Vielen Dank Michael, je hebt mijn seksleven een stukje leuker gemaakt. Liebe Grüsse aus Holland!

Jij op VROUW.nl

Wil jij ook een Opgebiecht schrijven, of heb je misschien een soortgelijk verhaal?

Vertel het ons hier