Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Foto: Hollandse Hoogte | EyeEm Mobile GmbH
Opgebiecht

'Even later hadden we seks...
geen gewone, maar hele wilde!'

I

In de rubriek Opgebiecht kun je anoniem je geheim delen. Deze week vertelt een vrouw over haar spannende herinneringen aan een vakantie in Turkije. "Ik weet of het aan zijn complimentjes of aan mijn dolle bui lag, maar opeens gingen alle remmen los."

"Ik ben een single mom, nu ruim een half jaar na een relatie van 15 jaar. Hoewel mijn ex het ene na het andere scharrel heeft, ben ik vooral bezig met mijn kinderen en om mijn leven weer op orde te krijgen. Ik moet dan ook echt niet denken aan nieuwe liefdes. Totdat ik besloot er samen met een vriendin even tussenuit te gaan. 

Zonder kinderen

We besloten een paar dagen naar Turkije te gaan om even zonder de kinderen te relaxen. En daar was Ali. Ali was van de animatie en nadat we ons bij aankomst hadden geïnstalleerd, kwam hij vragen of we ‘s avonds meewilden met de clubtoer. We besloten in het hotel te blijven en hebben ons die avond vermaakt in de disco, dansend op Turkse hits met de nodige cocktails. Twee meiden van 33 die weer even losgingen! 

De tweede avond zag ik Ali weer. Onze blikken kruisten elkaar steeds vaker en toen mijn vriendin drinken ging halen, zei hij: 'I want to see you alone... Please meet me in my room.' Dat was ik niet van plan, ik wilde bij mijn vriendin blijven. Ali stelde toen voor af te spreken als zij sliep, maar ook dat zag ik niet zitten.

Alle remmen los

De volgende dag kwam hij even bij ons zitten op het strand. Het geflirt ging verder en Ali vroeg of ik een rondje met hem over het strand wilde lopen. Nog steeds was ik verstandig en sloeg ik zijn aanbod af. ’s Avonds was er Turkse dans bij het zwembad en ook daar kwam ik hem weer tegen. We keken elkaar steeds langer aan en de blikken werden intenser. Opnieuw nodigde hij me uit in zijn kamer, maar verder dan het flirten ging ik niet.

De laatste dag lagen we aan het zwembad en opnieuw kwam Ali bij ons zitten. Mijn vriendin was even weg en hij vroeg, weer zei hij dat hij graag alleen met me wilde zijn. Ik weet of het aan zijn complimentjes of aan mijn dolle bui lag, maar opeens gingen alle remmen los. Ik haastte me naar boven en tien minuten later stond hij voor de deur. 

Tijger

Hij kwam binnen, pakte mijn gezicht en begon te zoenen. Hij zoende héérlijk. Vanaf dat moment was ik verloren... Hij nam de leiding en trok mijn jurkje uit. Hij was een stuk langer dan ik en zijn grote handen gleden over mijn hele lichaam. Hij zoende me overal, tilde me op en gooide me op het bed.

Intussen had hij zijn broek uitgetrokken, kwam hij half op me liggen en ging hij met zijn handen verder. Even later hadden we seks. Geen gewone seks, maar hele wilde! Ali was een tijger in bed en hij liet me alle hoeken van de kamer zien. Na een kwartiertje sneakte hij de kamer uit en even later volgde ik hem. 

Niets te klagen

Mijn vriendin lag nog steeds bij het zwembad. Met veel gegiechel vertelde ik over mijn avontuurtje. De rest van de dag had ik Ali niet meer gezien, maar toen ik hem een berichtje stuurde, stond hij twee minuten later naast me.  'So what are you doing?'  Waarop ik antwoordde dat mijn vriendin en ik een cocktail gingen drinken. 'Well, I love sex on the beach', zei Ali. Ik had maar één blik nodig. Wat een beest, die Ali!

Helaas zat mijn vakantie er na die keer op. 's Avonds in de bus naar het vliegveld voelde ik de spierpijn in heel mijn lichaam, een mooi aandenken aan deze dag. Ik heb niet alleen een paar heerlijk relaxte en gezellige dagen met mijn vriendin gehad, maar ook zeker een wild avontuur beleefd dat ik niet meer zal vergeten. En ik moet zeggen, over de animatie van het hotel heb ik niks te klagen."

Jij op VROUW

Wil jij ook iets (anoniem) opbiechten? 

Dat kan!