Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Opgebiecht

Knallende kurken, tranen en verdwenen beha’s
in de Opgebiecht Special!

Redactie VROUW

K

Knallende kurken, plofbollen, vuurwerkvetes en sneuvelend kristal – niet elke oudjaarsavond leidt tot een idyllische start van het nieuwe jaar.

Ballen in je buik

Kaat (29): “Omdat ik geen tijd had om het rijsproces af te wachten – wie heeft daar op oudejaarsdag nou tijd voor?! – was ik de oliebollen zo maar gaan bakken. Het resultaat was een portie keiharde rubberballen en een last minute run naar de bakker. Dat rijzen heeft blijkbaar echt een functie.” 

#Goedbezig 

Leanne (53): “Het droevigste wat ik ooit heb gegeten waren de koolhydraatarme beignets van schoonzus A, die nogal een gezondheidsfreak is. Schoonzus B moest er zo nodig iets van zeggen, dus dat werd ruzie en dan helpt alcoholvrije champagne totaal niet om de scherpe randjes van de wrevel af te halen. We gingen nuchter, kribbig en hongerig het nieuwe jaar in.”

'Is deze van jou?'

Lucia (41): “Er is echt iets misgegaan als de buurvrouw op nieuwjaarsdag met een ijzige blik je beha komt terugbrengen. En je je niet meer kunt herinneren hoe die in haar achtertuin terecht is gekomen.”

Cheers!

Trudy (56): “Het moment dat mijn man de champagne ontkurkte en de dop met ongekende kracht de vitrinekast van oma raakte, zal ik nooit meer vergeten. Ruit kapot, deel van haar Swarovski-verzameling aan diggelen. En oma de moed er maar inhouden: ‘Scherven brengen geluk,’ met tranen in haar stem. Het enige voordeel is dat we in het jaar daarna geen enkele moeite hadden om cadeautjes voor haar te verzinnen.” 

Benieuwd naar de hele opgebiecht special? Lees het in VROUW magazine (zaterdag bij de Telegraaf).

Interviews: Ella Vermeulen 

Jij op VROUW

Heb jij grappige of juist heel beschamende oudejaarsavond-verhalen?

Deel het hier!