Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Foto: Sabine Joosten
Opgebiecht

‘Hij wil met
de mattenklopper’

I

In deze rubriek kunt u anoniem uw geheim delen. Deze keer biecht een lezeres op dat haar nieuwe vriend een vreemd verzoek heeft in bed.

  

“Mijn scheiding is al ruim zeven jaar geleden en sinds die tijd heb ik geen nieuwe relatie gehad. Ik had mijn handen vol aan mijn werk en mijn puberende kinderen, die het erg moeilijk hadden met het feit dat hun vader mij had verlaten voor zijn secretaresse. In no time hadden ze een baby en draaide hij zijn co-ouderschap terug tot twee ‘bezoekweekenden per maand’. Maar inmiddels is mijn zoon de deur uit en nu ook mijn dochter studeert, heb ik eindelijk wat tijd over. 

Op aanraden van een vriendin ben ik toch ook maar eens op Tinder gaan kijken. En na een paar mislukte dates ontmoette ik Marcel. Een knappe vent, maar liefst vier jaar jonger dan ik, met een goede baan bij een bank. Zijn dochter is pas 12, maar het is een lief meisje en ik denk dat we een goede band met elkaar kunnen opbouwen. 

Rollenspel 

Waar ik meer moeite mee heb, is zijn seksuele voorkeur. Zodra het wat serieuzer tussen ons werd, biechtte hij me op dat zijn huwelijk erg slecht was geweest, maar dat in bed de vonken er altijd vanaf hadden gespat. Hoewel hij op zijn werk een leidinggevende functie heeft, was zijn vrouw altijd de baas in bed geweest.

Hij weet al sinds zijn puberteit dat hij het liefst onderdanig is en hij vroeg dan ook al snel of ik ervoor openstond om een rollenspel met hem te doen. Het vervelende is dat ik het juist spannend vind als een man de leiding neemt in bed. Dus dat híj het initiatief neemt, mij op bed gooit, zegt dat ik van hem ben, dat soort dingen.

Marcel wil het juist andersom. Die droomt ervan dat ik in een latex pakje voor hem sta en dat ík bepaal wat er gebeurt. Het liefst heeft hij dat ik lakleren laarzen draag en hem bevelen geef.
Laatst was ik met de voorjaarsschoonmaak bezig en toen vroeg hij zelfs of ik hém niet met de mattenklopper kon slaan. 

SM

We praten er regelmatig over. Hij heeft me al wat sm-filmpjes laten zien waarbij de vrouw de man allerlei opdrachten geeft en soms zelfs slaat met een zweep. Ik werd er niet opgewonden van, integendeel. Ik vond het juist akelig om te zien dat er geweld werd gebruikt. Ik heb er helemaal geen behoefte aan om Marcel pijn te doen en ik zou het ook niet fijn vinden als hij dat andersom zou willen.

Ruzie 

Marcel zegt dat hij mij niet wil forceren, maar ondertussen praat hij er wel voortdurend over. Laatst noemde hij me al ‘mevrouw’ in bed. Ik zei dat ik dat niet wilde en dat ik daarop afknapte.
Toen begon hij er weer over dat zijn ex er nooit moeite mee had en vervolgens kregen we ruzie. Want ik wil niet met zijn ex worden vergeleken.

Ik praat er met vriendinnen over, maar die weten het ook niet. De één zei dat ik hem best wat tegemoet kan komen, maar de ander zei dat ze nooit een relatie zou willen met iemand met dat soort verlangens. Want dat was toch niet mannelijk?
Maar hij is in het dagelijkse leven héél mannelijk, alleen niet in bed. Verder gaat het prima tussen ons. Wat moet ik nu doen? Bewaak ik mijn grenzen of geef ik hem toch maar met de mattenklopper? Ik kom er zelf niet uit…”