Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Oproep

In de webshop en in je spiegel...
Zoek de verschillen!

Redactie VROUW

O

Online shoppen is niet meer uit ons leven weg te denken. Uit recente cijfers van het CBS blijkt dat 71% van de Nederlanders dat in 2015 deed. Maar in jouw spiegel thuis ziet het er bijna nooit zo mooi uit. Hoe dan?

Tussen verwachting en realiteit ligt een groot, grijs gebied. Want wat je vol verwachting online bestelt, valt in het echt soms flink tegen. Regelmatig delen vrouwen hun teleurstelling op sociale media.

Galajurk

Zoals op de facebookpagina 'Rosewholesale Scam', waar de webwinkel aan de digitale schandpaal wordt genageld door teleurgestelde online shoppers. Ook ging een soortgelijk voorbeeld van een Britse viraal op Twitter. Zij had haar galajurk online besteld, maar die flatteerde in het echt minder dan op het pasmodel.

Oproep

We zijn benieuwd of jou dat ook (regelmatig) overkomt. Zag die beeldschone jurk er in het echt beduidend minder sprookjesachtig uit? Kwamen de kleuren van je bestelde trui totaal niet overeen met het geschetste plaatje in de webshop? Deel dan je foto's - uit de webshop én een foto van jezelf in het betreffende kledingitem - hier met ons! 

Gerelateerde onderwerpen