Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Prinses Beatrix
Foto: Jeroen van der Meyde | Hollandse Hoogte
Oproep

Tachtig en Prachtig: wie wil jij
in het zonnetje zetten?

Redactie VROUW

M

Morgen wordt Prinses Beatrix 80 jaar. Ze viert dan haar verjaardag in besloten kring met familie en vrienden. Zaterdag doet ze dat nog eens dunnetjes over tijdens een groter feest met genodigden in het Paleis op de Dam.

Ondanks dat ze haar privé-leven altijd goed heeft afgeschermd, weet Nu.nl een aantal opmerkelijke zaken over onze oud-vorstin te melden.

“Het is een zeer intelligente, fysiek vitale dame, die gaat echt niet alleen maar binnen zitten scrabbelen,” stelt Justine Marcella, hoofdredacteur van het tijdschrift Vorsten.

Leuke oma

Zo zou ze nog steeds paardrijden, ondanks dat ze twee nieuwe knieën heeft. Beatrix is een begenadigd beeldhouwer, volgende maand staat ze weer op de ski’s in het Oostenrijkse Lech, en ze is veel in Toscane, waar haar zoons een huis hebben. 

“Ik geloof dat ze een heel leuke oma is,” zegt Marcella. “Dat zie je aan hoe ze met kinderen omgaat. Een van mijn favoriete foto’s is eentje waarop Beatrix met de kinderen van Mabel op een bankje zit te schaterlachen.”

OPROEP

Ken jij ook een prachtige vrouw van 80 die je graag in het zonnetje wil zetten? Laat ons, in een paar regels, weten waarom zij zo bijzonder voor je is en mail dit, inclusief foto, naar redactie@vrouw.nl o.v.v Tachtig en prachtig. Wie weet zetten we haar in het zonnetje bij VROUW!

Gerelateerde onderwerpen