Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Isa met haar grote zus Suus (8) © Facebook.com, Monique.Mengers
Foto: Isa met haar grote zus Suus (8) © Facebook.com, Monique.Mengers
Opvoeddilemma

Doodzieke Isa (3) uit Winterswijk heeft nog een laatste wens: kaartjes krijgen van júllie

Redactie VROUW

H

Het is het meest vreselijke nieuws dat je als moeder te horen kan krijgen: je dochter heeft niet lang meer te leven. Monique Mengers (39) uit Winterswijk kreeg dat afschuwelijke bericht twee jaar geleden: haar 3-jarige dochter Isa heeft een kwaadaardige hersentumor en sinds een maand is bekend dat ze niet meer beter zal worden. Maar het kleine vechtertje heeft nog één wens: kaartjes ontvangen, voor haar én haar grote zus Suus (8).

Dat Isa de tumor niet zal overleven, hebben moeder Monique en vader Edwin (45) nog niet durven vertellen: 'Nee, we hebben het Isa niet verteld. Hoe vertel je zoiets aan een kind van drie? Maar ze voelt het", vertelt ze aan Omroep Gelderland. "Zodra we de emotie in ons leven toelaten, trekken we het niet meer. We zijn nu ook al bezig de uitvaart van Isa te regelen. Dat lukt echt niet als je daarover gaat nadenken.'

Heel Nederland stuurt kaartjes

Isa's oproep via Omroep Gelderland laat Nederland niet onberoerd: via social media laten mensen uit alle hoeken van Nederland inmiddels weten een kaartje op de bus te hebben gedaan.

 

Wil je ook een kaartje sturen naar Isa en haar zus Suus. Dat kan op dit adres: Haitsma Mulierweg 28, 7101 CA Winterswijk.


Gerelateerde onderwerpen