Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Foto: Jeffrey Bakker
Opvoeddilemma

Positief nieuws
Vader maakt hartverwarmende fotoreportage van dochter

journaliste

Eline Doldersum

S

Soms kom je van die fotoreportages tegen die je spontaan een glimlach bezorgen. Die van vader Jeffrey is er zo een. Dus wil je de dag met een lach beginnen? Bekijk dan deze aandoenlijke foto's.

Wat begon met een aantal schattige foto's, is inmiddels uitgegroeid tot een hartverwarmende reportage. "Net zoals iedere ouder dat weleens doet, maakte ik een aantal leuke foto's van mijn 5-jarige dochter Lynn met onze hond Jaden. Er werd echter zó positief gereageerd op social media, dat ik besloot er een klein project van te maken", vertelt Jeffrey Bakker.

Jeffrey Bakker

Bijzonder moment

Sindsdien legt Jeffrey, die tevens werkt als professioneel fotograaf, de hartverwarmende momenten met regelmaat vast. "Dit doe ik gewoon met mijn telefoon. Die heb ik altijd op zak, waardoor ik een bijzonder, lief of mooi moment heel snel kan vangen in een foto", legt hij uit.

Jeffrey Bakker

Dol op elkaar

Dat zijn dochter een bijzondere band heeft met de viervoeter, spat van de foto's af. "Onze hond Jaden was natuurlijk al jaren deel van ons gezin, dus het was wel even spannend hoe hij zou reageren op een klein baby'tje. Tot onze verbazing ging dit vanaf minuut één direct goed. Ze zijn dol op elkaar."

Jeffrey is dan ook erg trots op zijn foto's. Al is er één waar hij het liefst naar kijkt. "De foto waarop Jaden op de grond ligt en Lynn er heel onschuldig naast gaat liggen. Die is zo puur, zo echt."

Jeffrey Bakker

Mooie herinnering

Aan stoppen denkt de vader voorlopig nog niet. "Onze hond Jaden is inmiddels al twaalf, maar ik ga door tot hij overlijdt. Zodat mijn dochter later een mooie herinnering heeft aan de bijzondere band die ze had met de hond."

En, wat vind jij? Laat je horen!