Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Foto: PPE
Opvoeddilemma

In het nieuws
Sabia verliest kindje na zes maanden

journaliste

Eline Doldersum

N

Nog nooit werd er zoveel gesproken over een zwangerschap als die van Sabia Engizek. Maandenlang hield de ex-geliefde van Rafael van der Vaart de gemoederen bezig. Vandaag is er opnieuw nieuws over haar zwangerschap, verdrietig nieuws. Na zes maanden is Sabia haar kindje verloren.

Maandenlang werd de ex-vriendin van voetballer Rafael van der Vaart verweten dat ze helemaal niet zwanger zou zijn. Zo loopt ze halverwege haar zwangerschap mee met een modeshow, maar is een babybuik in geen velden of wegen te bekennen, beweren haar ex-schoonouders dat haar zwangerschap één grote leugen is en houdt aanstaande papa Rafael zijn lippen stijf op elkaar. 

Groot verdriet

Dit tot groot verdriet van de 37-jarige moeder. "Om heel eerlijk te zijn, is de vreugde over deze zwangerschap mij ontnomen", geeft ze toe. "Waarom gelooft niemand mij? We hebben twee keer een zwangerschapstest gedaan", zo vertelde ze een aantal weken geleden in een interview. 

Stress

Om haar ongelijk te bewijzen, toont Sabia haar bolle buik in het Duitse tijdschrift Gala. Dat haar babybuik misschien wat aan de kleine kant is, komt volgens de moeder van twee door de breuk met haar geliefde Rafael. Door de stress en de druk van buitenaf zou ze tien kilo kwijt zijn geraakt. 

Gala

Verdrietig nieuws

Zwanger of niet, na zes turbulente maanden komt vandaag het verdrietige nieuws naar buiten dat Sabia haar kindje is verloren. Het modellenbureau waarbij Sabia is aangesloten, meldt dat het kindje van Sabia en Rafael afgelopen weekend dood is geboren.

Het is niet de eerste keer dat Sabia een kindje verliest. Zo verloor ze met voetballer Boulahrouz in 2008 haar drie maanden te vroeg geboren dochtertje en raakte ze haar eerste kindje met Rafael kwijt na een zwangerschap van vijf maanden. 

 

En, wat vind jij? Laat je horen!