Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Foto: AP
Opvoeddilemma

Positief nieuws
Hoe haar zoontje Adele meer zelfvertrouwen geeft

journaliste

Eline Doldersum

H

Haar concerten waren in mum van tijd uitverkocht, haar nieuwe hits knallen direct de hitlijsten in én daarnaast is Adele ook nog trotse moeder van een zoontje. In een hartverwarmend interview vertelt ze hoe haar kleine mannetje haar heeft veranderd.

Drie jaar geleden beviel de 27-jarige Adele van zoontje Angelo. Vol trots vertelt de succesvolle zangeres hoe hij haar leven heeft veranderd. "Hij maakt me zó trots. Trots op mezelf. Door Angelo ben ik van mezelf gaan houden."

Trots

"Niet dat ik dat voor mijn zwangerschap niet deed, maar wel op een andere manier", vervolgt ze. "Ik ben trots op mezelf dat ik hem verwekt heb, negen maanden lang heb gedragen in mijn buik en dat ik hem uiteindelijk op de wereld heb gezet!"

Toekomst

Adele kan dan ook niet wachten om haar zoontje te zien opgroeien. "Dat mannetje dat plotseling door mijn huis wandelt, doet nu al zijn eigen ding. Ik ben als moeder zo nieuwsgierig wat de toekomst hem zal brengen."

Steunen

"Wie worden zijn vrienden? Zal hij thuiskomen met een vriendinnetje, of misschien wel met een vriendje? Welke films worden zijn favoriet? Ik kan niet wachten! Wat mijn kind ook wordt of doet, ik zal hem altijd steunen", aldus Adele in het tijdschrift Time

Hoe heeft jouw kind jouw leven veranderd? Deel het hieronder met ons!

En, wat vind jij? Laat je horen!