Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Foto: Eigen foto
Opvoeddilemma

Als jij even niet kijkt:
sudocrème overal en grenzeloze kunstwerken

journaliste

Hester Zitvast

V

Vorige week deden wij op VROUW.nl een oproepje; wie herkent het nog meer dat je je peuter of kleuter geen vijf minuten (misschien zelfs wel vijf seconden!) uit het oog kunt verliezen. Als ze stil zijn, weet je dat het mis is. Dan hebben ze de aanval op jouw muren geopend, knippen ze hun haar af of smeren ze hun gezicht onder jouw waterprooflipstick. Jullie reageerden volop met verhalen en foto's. We selecteerden enkele hilarische beelden voor jullie.

Zo had Mia haar zoon naar bed gebracht en was ze niet zo alert geweest om de pot sudocrème (oh, altijd weer die sudocrème!) uit het zicht van haar kindje te plaatsen. En niet alleen niet uit het zicht, ook nog eens niet buiten handbereik. Dus trof ze een nogal eehhh…wit en lekker ingevet spektakel aan.

Nieuwe trend?

Verder moesten wij erg lachen om de nogal expressieve manier van het aanbrengen van lipstick door de dochter van Petra. Het heeft wel iets artistieks, maar of het echt ooit een trend gaat worden, valt nog te bezien.

Eigen foto

 

Mengkoningin

De 2-jarige dochter van Dionne heeft een poging gedaan tot het maken van een nieuwe crème; een bijzondere mix van sudocrème, haarlotion, vaseline en Luuf. De kleine meid had haar bedje tegen de commode aangeschoven en had zichzelf zo een opstapje verschaft. Tegenwoordig wordt ze naar bed gebracht met de waarschuwing: 'Niet klimmen en niet smeren hè?'

Eigen foto

Kunstenaar zonder grenzen

In de zoon van Rowena schuilt mogelijk een groot schildertalent. Hij heeft dan alleen wel een heel groot doek nodig, want zijn expressie gaat iets verder dan een A4'tje, zo ontdekte ook zijn moeder toen ze héél eventjes naar het toilet was.

Eigen foto

Viltstift everywhere

Of er nog met de stiften gekleurd kon worden na deze actie, is niet bekend, maar de kans is vrij groot dat ze op zijn gegaan... De dochter van Chris neemt het gewoon niet zo nauw met kleuren op papier alleen. Het kan best op je hand als je kunstwerk op papier afgerond is! Kijk maar...

Eigen foto

Overigens wordt er in het huis van Chris wel meer gekliederd. Hier bijvoorbeeld met de Niveau. Wat zal het lekker geroken hebben!

Eigen foto

Lekker smeren bij opa en oma

En ook bij opa en oma is de pot sudocrème niet veilig uiteraard. Deze dame trekt er een hoofd bij alsof er helemaal niets geks aan de hand is. Nou...daar denken wij dus anders over!

Eigen foto

Blijf ons vooral vrolijk maken met dit soort foto's, want we kunnen er hartelijk om lachen. (En dan is al die rotzooi tenminste nog ergens goed voor geweest!)