Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Partners van VROUW

Dit is de winnende
VROUW-Najaarsjurk!

Redactie VROUW

Y

Yes! Het is zo ver! Wij mogen vandaag de winnaar bekend maken van de VROUW-najaarsjurk. Het was een bloedstollende week, waarin er in groten getale is gestemd op de drie kansmakende jurken. De stemmen zijn geteld en de winnaar is… De avondjurk!

En zeg nou zelf: dit is ook wel een heel mooi ontwerp! De jury noemde deze jurk eerder een echte eyecatcher.

Overdag kan de jurk worden gedragen met een legging of broek (zwart of in dezelfde olijfkleurige tint). 

En ook 's avonds staat deze dress - met of zonder panty – prachtig! Uiteraard wel afgestyled met een paar hakken en eventueel een stola.

Luxe eenvoud 

Miss Etam heeft VROUW laten weten dat zij uitkijken naar de samenwerking met ontwerpster Lyke: ''Wat ontzettend leuk dat er het meest op dit jurkje is gestemd. Het waren alle drie prachtige ontwerpen: stijlvol, verrassend en trendy. Uit het winnende ontwerp kunnen we misschien wel opmaken dat dé vrouw het liefst kiest voor luxe, eenvoud en een vrouwelijk silhouet. Dit jurkje is een echte allrounder en geschikt voor verschillende draagmomenten. Perfect als avondjurk of, met de juiste accessoires, overdag naar kantoor. Wij kijken ernaar uit om samen met Lyke deze prachtige dress verder te ontwikkelen." 

Gouden glitters, split en open detail

Lyke heeft bij het ontwerpen bewust rekening gehouden met de eenvoud van de jurk. Daardoor kan de dress worden gedragen in de werksfeer, maar ook overdag. Ook leent de jurk zich goed voor een feestje door de gouden glitters, de split aan de voorkant en het open detail op de rug. De jurk staat volgens Lyke prachtig met zowel sneakers als pumps.

Wij kunnen niet wachten tot deze jurk rond half oktober in de winkels van Miss Etam hangt!

Dit is dé winnende VROUW-najaarsjurk!

In De Telegraaf lees je aanstaande woensdag op de pagina VROUW​ alles over de winnende jurk.

Van de partners van VROUW