Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Partners van VROUW

Gesponsord: McArthurGlen Designer Outlet Roermond
Waanzinnige kortingen op luxe modemerken

D

Designer Outlet Roermond is, zeker sinds de uitbreiding van afgelopen jaar, uitgegroeid tot hét premium shoppingwalhalla van Europa. Wat dat precies inhoudt? Onder andere veel nieuwe merken, nog meer restaurants en uiteraard nog steeds de lagere prijzen. Ervaar zelf waarom deze plek zeker een bezoekje waard is! 

Wat goed is komt niet altijd van ver

Het eerste wat opvalt is dat alle grote luxe merken van Armani en Roberto Cavalli tot Maje vertegenwoordigd zijn in het assortiment. Bijzonder, want nergens anders vind je deze high end merken zo dicht bij elkaar en voor zo’n scherpe prijs. Vaak ga je naar het buitenland voor de grote merken, maar dat is nergens voor nodig. Wat je in Parijs of Italië vindt, krijg je in Roermond met kortingen van wel 30 tot 70 procent.

Bijzondere merken en acties

Door de uitbreiding zijn er inmiddels 200 winkels te vinden in het outletcentrum van Roermond. Een van de nieuwste labels van de outlet is Amsterdam Diamond House, een juwelier die de mooiste sieraden en losse diamanten verkoopt. Om de opening van dit nieuwe verkooppunt te vieren, biedt het merk een koper een opmerkelijke kans. Binnenkort gaat een diamant uit het assortiment met een enorme korting de deur uit. De 10,28 karaats diamant, die een doorsnede heeft van zo’n 1,3 centimeter, is 1,25 miljoen euro waard, maar mag weg voor €995.000. Natuurlijk is dat nog steeds een flinke investering. Maar voor de geïnteresseerden is het een buitenkans.

Veel extra’s

Leuk zo'n diamant, maar die is voor velen natuurlijk onbetaalbaar. Gelukkig kan elke bezoeker in een prijsklasse die wel bij hem of haar past, ook heel leuke aanbiedingen verwachten. Items van mooie merken liggen voor iedereen binnen bereik. Om optimaal te kunnen profiteren van de mogelijkheden, is er bovendien het Privilege Club-programma, wat veel leuke extra’s biedt. Als member ontvang je op je verjaardag een voucher voor nog eens 10% extra korting op de toch al aantrekkelijke prijzen. Ook krijg je altijd als eerste de uitnodiging om aanwezig te zijn bij speciale activiteiten als VIP-evenementen en shopping nights.

Grootste parkeergarage van de Benelux

Het is natuurlijk ideaal dat alle grote merken bij elkaar te vinden zijn. Brede lanen met aan beide kanten aantrekkelijke etalages met de mooiste producten; de Designer Outlet Roermond is een perfecte plek om je de hele dag te vermaken. Er staan allerlei verschillende foodtrucks en zijn er zo’n 16 restaurants waar je heerlijk kunt eten. Ook de infrastructuur is flink verbeterd: zo heeft de outlet de grootste parkeergarage van de Benelux. Kortom: ideaal voor een dagje uit, goed voor je portomonnee én kledingkast en een ervaring die je nergens anders in Nederland meemaakt!

 

Gerelateerde onderwerpen