Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Foto: Hollandse Hoogte
Praat mee

Waar ligt
de uiterste 'kinderkrijggrens'?

eindredacteur

Mariët Oosterwijk

J

Janet Jackson heeft in een videoboodschap hoogstpersoonlijk onthuld waarom ze haar tournee onderbreekt: omdat zij en haar derde man Wissam (41) 'aan een gezin werken'. Eh... hebben we het hier over het beroemdste zusje van wijlen Michael Jackson? Die volgende maand Sara ziet? Dus 50 wordt?

Bedankt, Janet. Ben ik eindelijk op een leeftijd waarop niemand mij meer vraagt of die tweede er nog komt, 'want het kan nog best', gooit Janet roet in het eten! Met haar pogingen zet de zangeres ongetwijfeld een nieuwe trend. En verschuift de 'kinderkrijggrens' opnieuw een aantal jaar omhoog. 

Janet Jackson en Wassim - Foto: Hollandse Hoogte

Praat mee

Maar... moeten we dat wel willen? Op steeds latere leeftijd nog een kind krijgen? En in Janets geval zelfs een eerste kind (de geruchten over haar 'secret child' even negerend)? Dat een moeder rond de 70 is als haar kind het nest verlaat? Moeten we ons er niet gewoon bij neerleggen dat Moeder Natuur ons 'fabriekje' op een gegeven moment sluit? Al dan niet gebruikt? 

Of is vijftig het nieuwe veertig, en moeten we met alle mogelijke moderne medische hand,-en spandiensten uitvinden waar die 'kinderkrijggrens' ligt? Wij zijn benieuwd naar jouw mening. Praat mee!

Gerelateerde onderwerpen

En, wat vind jij? Laat je horen!