Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Sylvie Meis
Foto: BrunoPress
Praat mee

Sylvie Meis verloofd!
Snel getrouwd, lang berouwd?

Kiki van der Meijden

D

De liefde hangt in de lucht! Opnieuw maakt een BN’er bekend dat ze gaat trouwen en dit keer is het de 39-jarige Sylvie Meis. Net als Roxeanne Hazes en Romy Monteiro is ze vrij snel verloofd met haar vriend. Hoe lang kende jij je man voordat jullie in het huwelijksbootje stapten?

Sylvie onthulde het nieuws gisteren op Instagram. Ze showt daar haar enorme ring en zet erbij: “Yes #isaidyes.”

Daarna uploadde ze nog een romantische foto met haar verloofde Charbel Aouad. De twee zijn zo'n anderhalf jaar samen.

En nou doorzetten!

Gonnie Klein Rouweler, imago- en etiquette-specialist, legt uit dat het vroeger wel echt de bedoeling was dat je elkaar eerst een paar jaar leerde kennen voordat je je verloofde. “Nu verlooft iedereen zich te pas en te onpas, waardoor je de verloving ook makkelijker afbreekt. Als je je dan verlooft, is het ook de bedoeling dat je de trouwerij snel in gang zet. Alleen verloofd blijven is niet de bedoeling.”

Drie maanden samen

Roxeanne Hazes (24) maakte vorige maand bekend dat ze ten huwelijk is gevraagd door haar vriend Erik Zwennes. Op het moment van de verloving waren ze drie maanden samen. Toch lijkt ze erg zeker van haar zaak, ze schreef het volgende op Instagram over haar verloving:

“Wanneer ja 'voor altijd' betekent... Iemand die mij elke dag laat groeien, lachen, leven, mij zijn beste vriendin en zijn alles noemt, krijgt van mij de meest overtuigende "JAAA!". Wat een eer om de rest van mijn leven samen met mijn beste vriend te mogen doorbrengen. Ik hou van jou, mijn E, mijn wereld. Onvoorwaardelijk veel! Ons avontuur. #FEYONCÉ #gonnamarrymybestfriend”

Inmiddels is Roxeanne al druk bezig met het het uitzoeken van de trouwjurk.

Snoepring

De 24-jarige Romy Monteiro werd vorige maand ook gevraagd door haar vriend Django van Rijn. De musicalster is een jaar samen met de marinier. Zij postte geen foto van een ring; haar vriend vroeg haar met een snoepring. Romy wil pas een ring bij de trouwerij.

Volgens de etiquette hoor je bij de verloving wel een ring te krijgen. Gonnie Klein Rouweler: “Je krijgt een verlovingsring en die kan je voor je huwelijk bewerken met bijvoorbeeld een inscriptie of een diamant. Of je krijgt bij je huwelijk een ring erbij, dat kan natuurlijk ook.” 

Praat mee!

Trouwden jij ook snel met je man? Of waren jullie heel lang samen voor jullie je verloofde? Laat het ons weten en praat mee!

 

Gerelateerde onderwerpen

En, wat vind jij? Laat je horen!