Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Zangeres Pink met haar zoontje
Foto: Hollandse Hoogte: TM / MEGA
Praat mee

Houd eens op met die kritiek...
Moeders voor moeders!

journaliste

Daphne van Rossum

D

De Amerikaanse zangeres Pink (37) postte op Instagram een schattige foto van haar kinderen, maar kreeg daarop heel wat negatieve reacties. Het fenomeen steekt steeds vaker de kop op: mom shaming. Heb jij je er weleens schuldig aan gemaakt?

We zien een alledaags gezinstafereeltje. Of toch niet? Mama Pink roert in de pan op het fornuis, terwijl ondertussen dochter Willow (6) op de aanrecht klimt. Zoontje Jameson (7 maanden) hangt in een tuigje op haar buik.

Kokende olie

Gevaarlijk voor kinderen reageerde ‘19strike78’.  Stop dit! Jij bent een geweldige zangeres je hoeft je baby niet bloot te stellen aan kokende olie. Ben je deze dagen je verstand verloren? Deze foto is geen goed voorbeeld wat je moet doen als je kleine kinderen hebt. Shocking foto! Hoop dat je een beter voorbeeld laat zien aan werkende moeders. Ik ben ook een ouder. Gewoonweg vreselijk.

En Kayliegh Smithy schreef: Een kind op het aanrecht, eentje aan de borst maar heel dichtbij een hete pan, ik bedoel dat is best stom. Dit komt van een moeder van vier jongens die niet in de keuken mochten wanneer er gekookt werd.

Solidair

De ene moeder die oordeelt over de ander, zouden we niet meer solidair met elkaar moeten zijn? Blairbob1083 vindt in ieder geval van wel: Het is echt superverdrietig om de ene vrouw de andere naar beneden te zien halen. We hebben al genoeg druk zonder de negatieve en belachelijke commentaren van andere vrouwen. Beroemd of niet, het is fijn om moeders bezig te zien met hun kleintjes. Je kunt beter deze momenten koesteren, omdat het snel herinneringen zullen zijn. Ronnilynn82 is het daarmee eens: Stop eens met dat mom shaming. Zijn haar kinderen gezond en veilig? Krijgen ze te eten? Ja! Is ze een stoere multitasking moeder? Ja!

Praat mee

Wat vind jij? Moeten we elkaar wat minder naar beneden halen, of mogen we best af en toe kritiek op elkaar hebben mits opbouwend? Praat mee!

En, wat vind jij? Laat je horen!