Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

'Anonieme' vrouw
Foto: Hollandse Hoogte / Roos Koole Fotografie
Praat mee

Heb jij weleens een relatie
geheim moeten houden?

Redactie VROUW

D

De Amerikaanse actrice Katie Holmes (38) moest haar relatie jarenlang geheimhouden. De derde ex-vrouw van Tom Cruise (55) trad recent voor het eerst in het openbaar met 'goede vriend' Jamie Foxx (49), Collateral-collega van Tom. Hand in hand... 

Katie zou in de scheidingspapieren hebben toegezegd om - voor een bedrag van 8,5 miljoen - de eerste vijf jaar na haar scheiding niet met een nieuwe geliefde in het openbaar te verschijnen. En die periode is nu voorbij! Heb jij wel eens een relatie geheim moeten houden? Bijvoorbeeld omdat hij je baas was, de zoon van je vriendin of iemand met een andere religie?

Wraakzuchtige ex

Die glimlach op zijn gezicht wanneer hij het kantoor binnenloopt, onweerstaanbaar. Het liefst zou je hem nu, nu gelijk, in zijn armen vliegen. Maar wat zouden je collega’s ervan zeggen? De relatie toch nog maar even stilhouden dus?

Verliefd geworden op een man die een andere religie heeft, een religie zo anders dan die van jouw familie? Of nog kampen met een wraakzuchtige ex, waardoor je je nieuwe relatie nog niet 'Facebook official' maakt? Je droomman laten gaan of - beter iets dan niet - geheimhouden?

Praat mee

Denk jij dat je - net zoals Katie Holmes - de liefde van je leven (tijdelijk) geheim kan houden? Hoe reageer jij als je van je partner hoort dat de relatie om een specifieke reden nog niet gedeeld mag worden? Heb jij zelf ooit in de situatie gezeten waarin je de relatie niet met de buitenwereld mocht of kon delen? Is dat altijd goed gegaan of heb je je weleens versproken? Praat mee!

Jij op VROUW.nl

Wil jij vertellen over jouw geheime relatie?

Dan kan dat hier...

En, wat vind jij? Laat je horen!