Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Praat mee

Check of jouw voorspellingen van 2017
zijn uitgekomen dit jaar

Maura Oude Avenhuis

W

We vroegen vier collega's op de redactie of hun Jaarhoroscoop van 2017 is uitgekomen. Marieke, Sabine, Daniëlle en Suzanne kijken terug op het afgelopen jaar en geven hun reactie. Wij zijn ook benieuwd of jouw jaar leek op hoe het begin 2017 in de sterren stond! 

Marieke ’t Hart (Weegschaal)

Liefde Ik moest oppassen dat ik mijn partner niet te veel zou pleasen en mocht best eens ‘nee’ zeggen en ergens tegenin gaan. Hahaha, ik denk dat mijn partner zich hier totaal niet in herkent! Ik zeg namelijk vrij gemakkelijk ‘nee’.

Gezondheid Een grondige detox-kuur zou me goed doen. En ik moest gaan voor een inwendige reiniging. Ik heb in het verleden wel een paar keer een detox-vakantie gedaan en dat beviel me heel erg goed. Helaas is het er het afgelopen jaar niet van gekomen, maar zo’n kuur staat hoog op mijn verlanglijstje.

Werk/geld Ik moest mijn netwerk dit jaar flink uitbreiden en me verdiepen in social media. En als er sprake was van het tekenen van een contract, zou er een compromis worden gesloten waarbij beide partijen elkaar halverwege ontmoeten. Dat klopt helemaal, ‘Dagboek van een Minnares’ is dit jaar in boekvorm verschenen en ik heb daar een contract voor getekend. En ik nodig alle lezeressen uit om mij te volgen op Instagram, mijn nieuwe hobby.

Anti-drama-tip Ik zou overdreven sarcastisch reageren, als ik geconfronteerd word met andermans chaos en onrechtvaardigheid. Ik denk dat het wel meevalt, hoewel mijn echtgenoot wel eens klaagt over mijn ‘scherpe tongetje’ (zie punt 1). Ik zal in 2018 proberen echt lief voor hem te zijn!

 

Sabine Leenhouts (Kreeft)

Liefde Mijn relatie zou soepeler verlopen als ik niet alles als persoonlijke aanval op zou vatten. En ik moet minder afstandelijk doen. Mijn relatie loopt heel soepel, dus dit stukje was simpelweg niet van toepassing.

Gezondheid Zorg dat lichaam en geest in balans zijn en besteed aandacht aan je vochthuishouding. Ik heb afgelopen jaar meer wijn gedronken dan goed voor me was, dus de afvalstoffen afvoeren lukte niet zo goed.

Werk/geld Je vindt dat je meer zou moeten verdienen en daar heb je gelijk in. Dat klopt. En ik heb helaas nog steeds geen loonsverhoging gekregen.

Anti-drama-tip Ik moest boven degene staan die mijn plannen dwarsboomt. Heb ik waarschijnlijk gedaan, want ik ben niemand tegengekomen die mij in de weg stond dit jaar.

Daniëlle Versluis (Leeuw)

Liefde Soms zou ik te goed van vertrouwen zijn. Liefde maakt blind en aangezien ik al zo gevoelig voor vleierij zou zijn... Denk eraan: geen woorden, maar daden! Hm, ik ben juist een tikkie wantrouwig van aard. Maar ik schurk dan ook tegen de Kreeft aan, zou het daar aan liggen?

Gezondheid Ik moest lief voor m’n rug zijn. Zowel emotionele stress als fysieke inspanning kon zich wreken in de onderrug. En ik moest regelmatig eropuit om m’n hoofd leeg te maken en tot rust te komen. M’n rug is inderdaad een zwak punt. Misschien had ik toch wat vaker naar buiten gemoeten om te wandelen of te fietsen.

Werk/geld Er zou een nieuwe functie vrijkomen met een hoger inkomen. Drie keer raden wie hiervoor in aanmerking zou komen... Nou, ik niet dus. Heb die functie niet voorbij zien komen. Maar eerlijk is eerlijk, ik heb ook niet echt gezocht.

Anti-drama-tip Ik zou lekker creatief bezig zijn, werken aan m’n geduld en oefenen op doorzettingsvermogen. En ik zou bijna ontploffen door een luiwammes met impulsieve acties. Nou, ik ben niet ‘bijna’ ontploft dit jaar, maar écht. De persoon in kwestie haalde echt het bloed onder m’n nagels vandaan. Klopt dus als een bus.

Suzanne Mensen (Boogschutter)

Liefde Mijn relatie zou soepel verlopen, maar door mijn oprechtheid zou ik mijn partner regelmatig kwetsen. In 2017 moest ik dingen genuanceerder overbengen. Ik ben inderdaad wel direct, maar kwets mijn partner hier eigenlijk niet mee. Dat de boel soepel verliep op alle vlakken, klopt eigenlijk wel. Dus deels kwam deze voorspelling uit.

Gezondheid Ik moest dit jaar mijn benen van heup tot teen goed verzorgen en af en toe lekker met de voetjes omhoog. Ook zou ik langs de dokter moeten, omdat ik gezondheidsklachten zou hebben. Hier herken ik mij zeker niet in. Lichamelijk gaat alles eigenlijk prima. Misschien zit ik wel wat meer met de pootjes omhoog, maar dat heeft meer te maken met de populariteit van Netflix.

Werk/geld Verveling zou op de loer liggen en daarom moest ik mezelf blijven uitdagen en ik moest geld en tijd in mijn carrière investeren. Mezelf uitdagen heb ik het afgelopen jaar gedaan door mijn baan bij VROUW aan te nemen. Verder is mijn freelancers-bestaan ook steeds veelzijdiger geworden. Ik ben voor werk naar Amsterdam verhuisd en heb een thuiskantoor gecreëerd. Tijd en geld in mijn carrière steken, is dus best gelukt.

Anti-drama Ik zou dit jaar werken aan mijn gezondheid en fitter proberen te worden. Hier herken ik mij niet in. Ik ben geen sporter en heb dat het afgelopen jaar ook niet echt gedaan. Zou het wel wat meer willen, maar heb mezelf er niet toe gezet helaas. Misschien komend jaar.

Praat mee

Kwam jouw Jaarhoroscoop van 2017 uit? En geloof je wat er in de sterren staat? Praat mee en laat ons weten hoe jouw jaar eruitzag!

Vergeten wat je Jaarhoroscoop van 2017 was? Bekijk die dan hier.

Gerelateerde onderwerpen

En, wat vind jij? Laat je horen!