Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Leonardo DiCaprio
Foto: Hollandse Hoogte
Praat mee

'Lieve Leonardo,
wil je met me op de foto?'

Coordinator Online

Merel Schut

D

De Amerikaanse acteur en milieuactivist Leonardo DiCaprio (43) komt morgen naar Nederland. De man die vele vrouwenharten sneller laat kloppen zal in Amsterdam spreken tijdens het Goed Geld Gala van de Nationale Postcode Loterij.

Zou de acteur al in Nederland zijn, vandaag op Valentijnsdag? Zijn aanwezigheid in de hoofdstad zal morgen misschien tot hysterische taferelen leiden op de rode loper van Theater Carré.

Selfie

Het houdt onze op-een-na helemaal uit vrouwen bestaande VROUW-redactie in ieder geval bezig. "Stel dat je hem tegenkomt, bijvoorbeeld in de buurt van het Amstel Hotel" droomde een collega hardop. De organisatie van het gala maakte bekend dat DiCaprio geen vragen zal beantwoorden van verslaggevers langs de rode loper.

Maar stel dus, je loopt hem tegen het lijf in een Amsterdamse supermarkt, hij is immers ook maar een mens... Zou je durven vragen om een selfie samen? Of zou je hem een complimentje geven voor zijn weergaloze vertolking van Jack in Titanic?

Praat mee

Vertel eens... Wie is jouw ultieme idool? Heb je hem/haar weleens ontmoet? En als jij je idool een vraag zou mogen stellen, wat zou je dan vragen? Praat mee!

Voor een nieuwe videorubriek zijn wij op zoek naar verschillende vrouwen die vertellen over hun grootste idool. Ben jij zo'n doorgewinterde fan? Stuur je verhaal naar video@vrouw.nl.

En, wat vind jij? Laat je horen!