Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Foto: Hollandse Hoogte - Maarten Hartman
Praat mee

Seksspeeltjes in een relatie...
Kan dat?

Freelance journaliste

Mariëlle Wisse

E

Er is absoluut niets mis met een aantal speeltjes in het nachtkastje, maar wat als dat ten koste gaat van de relatie met je partner?

In het programma De Leugendetective laat Daniel Ribacoff - één van de beste leugenexperts - (ex-)koppels het meest oprechte gesprek van hun leven voeren. Voor de gesprekken koppelt de Amerikaanse privédetective de stellen aan een leugendetector, zodat eventuele leugens direct opgemerkt worden.

Jaloers

In de volgende aflevering - die dinsdagavond om 21:30 te zien is op RTL5 - maken we kennis met de Limburgse Dennis en Jessie. Jessie heeft een flinke verzameling speeltjes en daar is haar vriend niet blij mee. We weten natuurlijk nog niet precies wat er gaat gebeuren, maar het lijkt erop dat de dame in kwestie zó verzot is op haar collectie, dat ze haar man links laat liggen.

Dennis geeft op zijn beurt toe best weleens jaloers te zijn op de speeltjes van zijn vriendin. “Er mag soms echt wel wat meer aandacht aan mij besteed worden! Waarom moet een vrouw zoveel dildo’s in haar nachtkastje hebben? Ik lig er ook gewoon naast.” En daar heeft 'ie wel een punt. Want speeltjes zijn leuk, maar niet als één van de twee er niets aan vindt.

Praat mee!

Wat vind jij… Moeten speeltjes kunnen in een relatie? Denk je dat jouw partner dat vervelend zou vinden? Hoe zou jij zelf reageren als je partner thuiskwam met een speeltje? Praat mee!

Tegen VROUW.nl vertelt Jessie dat de teaser sterk overdreven is. “Ik heb welgeteld vier speeltjes in mijn lade liggen, omdat ik eens in de zoveel tijd een Ladies Party organiseer. Dat mijn man aandacht tekort komt, is echt niet waar. Ik ben op dit moment zelfs zwanger van mijn derde dochtertje. Het programma is bijna een jaar geleden opgenomen, in een periode dat mijn man en ik het moeilijk hadden. Hij was in het verleden vaak vreemdgegaan en ik wilde zekerheid voordat we verder gingen. Dat ik nu te boek sta als een oversekst konijn, vind ik jammer. Niet alleen voor ons, maar zeker voor mijn achtjarige dochter. Omdat ze al wat ouder is, heb ik haar de hele situatie moeten uitleggen. Of ik ooit nog eens meedoe aan zo’n programma? Ik dacht het niet!”

En, wat vind jij? Laat je horen!