Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Foto: Hollandse Hoogte/Patrick Harderwijk
Praat mee

Uitgerekend nu Roxeanne zwanger is...
Een selfie in bikini, doen of niet?

Redactie VROUW

T

Trots plaatste Roxeanne Hazes (25) dit weekend een paar bikiniselfies op Instagram, waarop duidelijk te zien is dat de bevalling niet lang meer op zich laten wachten. Het leverde veel reacties op onder haar volgers: volgens sommigen mag ze terecht trots zijn op haar buik en borsten, terwijl volgens anderen de foto’s veel te ver gaan.

Ook op de VROUW-redactie lopen de meningen uiteen.

De één roept dat ze zoveel bloot helemaal niet hoeft te zien, terwijl de ander de foto’s juist prachtig vindt.

Instagram Roxeanne Hazes

Bodyshamers

Eerder schreef VROUW-collega Merel al een open brief aan Roxeanne, over bodyshamers die zich op haar social media-accounts roeren. Zij schreef toen: ''Je bent de belichaming van de Hollandse vrouw, maar het lijkt of niemand je die credits wil geven. Dus bij deze geef ik jou die. Want zelfs zonder zwangere buik zou ik niet wegkomen met zo'n loeistrakke jurk. Maar jij wel! Ik hoop dat je je schouders ophaalt voor het online leger bodyshamers. Ik kan alleen maar hopen dat je die zelfverzekerdheid over je lichaam straks aan je kindje doorgeeft.''

Praat mee

We zijn benieuwd naar jouw mening. Vind je dat zwangere vrouwen dit soort foto’s van zichzelf tentoon mogen spreiden of wil jij daar liever niet naar kijken? Praat met ons mee!

En, wat vind jij? Laat je horen!