Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Manuel Venderbos
Foto: Patrick Harderwijk | Hollandse Hoogte
Praat mee

Je geliefde heeft een affaire:
Vergeef je je partner?

Redactie VROUW

J

Je partner een affaire vergeven. Kan jij dat? Privé heeft RTL5-presentator Manuel Venderbos (41) opnieuw betrapt met Lente Voorhoeve (30) - gescheiden en moeder van twee kinderen. Foto’s verraden verhitte onderonsjes van de twee.

Privé publiceerde foto’s van een zoenende Manuel en Lente voor zijn geparkeerde auto. Op andere beelden is te zien dat er doeken voor de ramen van de auto zijn gehangen. De getrouwde Manuel kon de affaire met Lente hierdoor niet meer ontkennen en reageerde in Shownieuws op het vreemdgaan: 

 

Officieel

"Elke relatie kent zijn ups & downs, maar dit was het absolute dieptepunt van de mijne. Dit had nooit mogen gebeuren. Ik heb er ontzettend veel spijt van. Samen met mijn vrouw knok ik ervoor om hier samen sterker uit te komen."

Lente werd ook om een reactie gevraagd en gaf aan gevoelens te hebben voor de presentator: "Toen wij elkaar leerden kennen vorig jaar gaf hij aan niet meer samen te zijn met de moeder van zijn kinderen, maar officieel nog wel getrouwd te zijn. Naar mijn weten was zijn relatie over voordat wij begonnen met daten. Na een tijd twijfelde ik daar niet meer aan. Ik ben verliefd op Manuel geworden."

Contact verbroken

Het is niet de eerste keer dat Privé de twee samen op de gevoelige plaat heeft vastgelegd. Op foto’s van begin april zijn ze hand in hand te zien. Een verhouding werd vervolgens door beiden ontkend en Manuel liet in RTL Boulevard een verklaring voorlezen waarin hij het een 'opgeklopt sensatieverhaal' noemde. 

Lente vertelde Shownieuws dat ze elkaar na die publicatie in eerste instantie niet meer hebben gezien: "Na het artikel in de Privé hebben wij het contact verbroken. Door onze onlangs gestarte samenwerking hebben wij elkaar toch gezien. Ik merkte tijdens opnames dat mijn gevoel nog niet over was voor Manuel." Manuel is ruim veertien jaar getrouwd met zangeres Suzanne van der Velde. Ze hebben een dochter van 10 en een zoon van 7. 

Praat mee

Wat zou jij doen als je de ontdekte dat je partner een affaire heeft/had? Zou jij je partner vergeven? Bij elkaar blijven voor de kinderen? Of zou je hem/haar na de eerste keer al de deur wijzen? Praat mee!

En, wat vind jij? Laat je horen!