Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Brigitte Nielsen zwanger
Foto: Instagram
Praat mee

Moeder op je 55ste...
Een hele bevalling of niet?

journaliste

Daphne van Rossum

A

Actrice Brigitte Nielsen verwacht samen met Mattia Dessi (39), echtgenoot sinds 2006, haar vijfde kind. Let wel: de geboren Deense - in de jaren tachtig getrouwd met Sylvester Stallone - wordt in juli 55 jaar! Zou jij daar eh de puf voor hebben?

Toen ik 47 was kwam ik eindelijk de liefde van mijn leven tegen. We waren zo verliefd dat we ook samen best nog een kindje wilden….. Gelukkig voorkwam het gezonde verstand een dergelijk mal idee.

Zoon

We hebben ieder al twee prachtige kinderen. Waarom het lot nog tarten? Neemt niet weg dat ik er wel een traantje om moest laten dat het niet meer kon. En hoe mooi was het geweest als ik hem, na twee dochters, misschien wel een zoon had geschonken?

Maar ik heb er twee op de wereld gezet en dat was al een hele klus. Mijn dochter kreeg ik zelfs pas toen ik 40 was. Dat vond ik al een stuk zwaarder dan de bevalling die ik had vijf jaar eerder.

De grens

Ik ben nu al een stuk ouder dan de gemiddelde moeder op het schoolplein. Dat heeft voordelen (ik ben relaxter over het moederschap) en nadelen (ik heb minder energie). Persoonlijk vind ik 40 echt de grens. Ik was negen maanden doodzenuwachtig of alles wel goed met mijn dochter zou zijn.

Hoe gaat dat in hemelsnaam als je 55 bent? Dan is er toch niets natuurlijks meer aan? Maar in haar vijfde huwelijk en vier volwassen zonen doet Nielsen het vrolijk nog een keer 'dunnetjes' over.

Praat mee

Huidige echtgenoot Mattia - die slechts zes jaar scheelt met zijn oudste stiefzoon - was het ook die haar van de drank afhielp en door een moeilijke tijd sleepte. En binnenkort mag het echtpaar dus, in hun woonplaats Palm Springs, samen luiers verschonen. 

Dat zal ze snel weer in de vingers hebben. Naar verluidt hoopt de 1 meter 82 lange blondine op een meisje. Op je 55ste moeder worden zou jij dat nog willen? Of moet je er niet aan denken en hoop je eerder dat je snel oma wordt? Praat mee!

En, wat vind jij? Laat je horen!