Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Heleen van Royen en Bart Meeldijk
Foto: Peter|Hollandse Hoogte
Praat mee

Heb je een 'Bart' nodig om vaker seks te hebben
of is 'Henk' ook prima?

journaliste

Daphne van Rossum

H

Heleen van Royen (51), die deze week ook gasthoofdredacteur is van VROUW magazine, zat gisteravond naar aanleiding van de verschijning van haar ‘Sexdagboek’ bij de talkshow van Eva Jinek. De vraag die Eva Heleen stelde was of vrouwen van haar leeftijd (50 plus) zich wel zullen herkennen in het boek van Heleen?

Jinek: “Laat ik het zo zeggen, als een vrouw van jouw leeftijd het boek gaat lezen, kan ik me voorstellen dat ze dit met rode oortjes leest en denkt: mijn god, dit lijkt helemaal niet op mijn leven. Ik ben blij als Henk eens in de maand van de bank afkomt.”

 

Heleen zegt op haar beurt dat ze juist die vrouwen wil inspireren. Eva antwoordt adrem: “Ja, maar niet iedereen heeft een 30-jarige Bart thuis.”

Zwanger

We vroegen het in een polletje op Facebook aan jullie. Heb jij nog 2 á 3 keer in de week seks met je partner? Daarop zei 44 % ja en 56 % nee. Sommig lieten in de comments weten het wel vaker te doen per week, terwijl bijvoorbeeld de zwangere Natasja liet weten: 'laat mij maar lekker slapen'. 

Henk

Hoe ervaar jij dat? Herken je jezelf in een dergelijk ‘Sexdagboek’ met de bijbehorende frequentie van Heleen of staat zoiets mijlenver van je af? Of denk je dat de frequentie van seks die Heleen heeft (minimaal 2 á 3 keer per week) ook te maken heeft met de leeftijd van Bart (30) en het feit dat het stel nog niet zo heel lang samen is (5 jaar)? Of zou dat er niks mee te maken hebben en kan het met 'Henk' na al die jaren ook nog prima? Praat mee!

En, wat vind jij? Laat je horen!