Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Foto: Screenshot YouTube
Praat mee

Dat is nog eens een helikopterouder!
Hoe gaat jouw kind naar het gala?

Freelance journaliste

Mariëlle Wisse

N

Naar je schoolgala in een helikopter, dat gebeurt alleen verwende Amerikaanse kinderen, toch? Mis! De vader van Chayenne Rebel uit Lelystad trakteerde zijn dochter en haar vriendin Ismay Baja op een spectaculaire entree.

In een filmpje dat Omroep Flevoland maakte, vertelt de vader van Chayenne dat hij eens een keer iets anders wilde doen. "Het zijn allemaal limo’s, paarden en koetsen en die dochter van mij is nogal veeleisend. Ze vroeg of ik iets voor haar wilde regelen en ik beloofde haar te verrassen."

Op de achterbank

Dat verrassen is duidelijk gelukt, maar wacht eens even… Limo’s, paarden en koetsen? Waar waren die toen ik - nog niet eens zo heel lang geleden - naar mijn gala moest? Ik waggelde op mijn veel te hoge hakken over de kinderkopjes in onze achtertuin naar mijn vaders Audi, om me vervolgens heel charmant - jurkjes en lage auto’s zijn geen goede combi - op de achterbank te laten zakken. 

Onderweg naar het gala pikten mijn vader en ik drie vriendinnen op en toen we op locatie aankwamen, ging iedereen geruisloos naar binnen. Geen rode loper, geen gejuich en al zeker geen fotografen die ons opwachtten. Nét iets anders dus dan de helikoptervlucht van Chayenne en Ismay. 

Praat mee

Hoe gaan jouw kinderen naar hun schoolgala? Had jij ook zo’n grootste entree gepland, of moest die van jou er gewoon op zijn/haar fiets zien te komen? En wat kun je je nog herinneren van jouw eigen gala? Praat mee!

En, wat vind jij? Laat je horen!