Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Foto: Hollandse Hoogte | Robin Utrecht
Praat mee

Kun je na je zestigste
nog sexy en een inspiratiebron zijn?

Redactie VROUW

V

VROUW Magazine staat dit weekend in het teken van superster Madonna, die zestig wordt. In haar voorwoord verwijst hoofdredacteur Marieke 't Hart naar een blunder bij RTL Late Night, waar door een popjournaliste geroepen werd dat Madonna 'ergens in de 70 was'. Had ze op haar hoogtepunt moeten stoppen?

Madonna zei zelf in een interview: ''Dat mensen menen dat een vrouw haar seksualiteit en haar zin voor avontuur vanaf een bepaalde leeftijd niet meer mag uitdrukken, bewijst dat we nog altijd discrimineren op grond van geslacht en leeftijd.''

Sexy

Madonna laat zien dat je ongeacht je leeftijd echt wel sexy kunt zijn. Superfan Marjolein (38) omschrijft haar in VROUW als volgt: ''Niet alleen haar muziek, maar ook haar alternatieve kleding en make-up vind ik te gek. Ze vindt zichzelf iedere keer weer opnieuw uit.'' In het magazine staat dit weekend een reportage van zestigjarige vrouwen die je toch echt wel jonger zou inschatten.

Praat mee

Waarom zou Madonna haar beste tijd gehad hebben? Is ze niet voor velen een enorme inspiratiebron? En kun je na zestigste nog wel een 'bad-ass sexy mama' zijn? Praat mee en laat je reactie hieronder of op Facebook achter.

Gerelateerde onderwerpen

En, wat vind jij? Laat je horen!